Fans van ‘Ant-Man’ voelen zich stom nadat ze nog maar net het verborgen geheim van ‘Quantumania’ hebben ontdekt

0

Scott Lang en Hope van Dyne zijn slechts enkele maanden verwijderd van hun derde theaterdebuut in Ant-Man en de Wasp: Quantumania. Het is een stevige vier jaar geleden sinds de laatste Ant-Man-film uitkwam en in de tussentijd zijn er in totaal 10 Marvel-films gekomen en gegaan. Thanos is dood, Black Widow is weg en Tony Stark is begraven. Er is veel veranderd, wat betekent dat er veel op fase 5 afkomt om deze volgende fase van de MCU in een stroomversnelling te brengen na een opwindende, maar niet helemaal verbluffende fase 4. En je weet wat er gebeurt als je wordt overspoeld met te veel spanning? Je begint dingen te zien.

Een Marvel-fan onthulde op Twitter wat we de hele tijd hebben gemist, namelijk het feit dat de naam van Ant-Man de hele tijd verborgen is geweest in de titel van Quantumania.

Wat betekent dit? Is het een hint naar het lot van Scott Lang? Sinds de eerste trailer is gedropt, hebben fans getheoretiseerd of hij het wel of niet levend zal redden, tenslotte wijzend naar de muziek van de trailer om hun beweringen te staven.

Marvel-fans probeerden om de beurt deze mysterieuze boodschap te ontcijferen, terwijl anderen gewoon genoten van de verbluffendheid van dit alles.

Hoewel de stiekeme opname van Ant-Man’s naam in de titel cool is, hadden de meeste mensen aan het eind van de dag een geweldige tijd met het roosteren van deze verborgen-boodschap-dat-is-geen-boodschap omdat, nou ja, het soort ontbreekt van pit die meestal gepaard gaat met in het geheim gecodeerde verborgen berichten.

Echt, er werden geen stoten tegengehouden in dit nu openbare roosteren.

Kun je ze echt de schuld geven van hun opwinding? Ant-Man-fans hebben bijna een half decennium op deze film gewacht. Let wel, de vorige twee films zijn notoir onderschat als een van de beste van de MCU. Zowel de eerste als de tweede aflevering kwamen aan met gecertificeerde nieuwe scores Rotte tomaten en moeten we je eraan herinneren dat zonder de verhaallijn van Ant-Man de Avengers nooit in staat zouden zijn geweest om terug in de tijd te reizen en de Time Stones terug te vinden in Eindspel.

We hebben veel aan Scott te danken, oké? Nou, eigenlijk Hank Pym en Janet van Dyne, maar hetzelfde. Laten we geen grappen maken over zijn nieuwe film, vooral omdat hij het opneemt tegen Kang the Conqueror, een schurk die blijkbaar rondjes kan rennen rond Thanos, volgens de regisseur van de film. We staan ​​achter je, Scott.

Ant-Man en de Wasp: Quantumania vliegt in theaters op 17 februari 2023.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.