Een nieuwe NetherRealm-game wordt niet onthuld tijdens The Game Awards

0

Vier jaar na de verrassende onthulling van Mortal Kombat 11 tijdens de Game Awards van 2018, hebben sommige fans gespeculeerd dat de Game Awards-show van dit jaar een aankondiging van een nieuwe Mortal Kombat-titel zou kunnen bevatten. Helaas voor fans van de serie is Mortal Kombat-ontwikkelaar NetherRealm Studios echter nog niet helemaal klaar om een ​​nieuwe game te onthullen.

Ed Boon, mede-maker van Mortal Kombat, zei vandaag in een Tweet dat de volgende installatie in de Mortal Kombat-serie niet zal worden onthuld tijdens de Game Awards van dit jaar.

“4 jaar geleden bij de Game Awards slaagden we erin om een ​​verrassende aankondiging van MK11 te doen, wat geweldig bleek te zijn”, schreef Boon. “Misschien te groot, zoals velen dachten dat we die truc zouden herhalen voor onze volgende game. Bedankt voor de anticipatie, maar we zijn nog niet klaar om de volgende NRS-game aan te kondigen.”

We gaven Mortal Kombat 11, de meest recente installatie in de klassieke serie, een 9 in onze recensie en noemden het “de beste Mortal Kombat ooit geweest” en “misschien wel de beste game van Netherrealm tot nu toe”.

Hoewel de volgende Mortal Kombat-titel dit jaar niet wordt onthuld tijdens de Game Awards, begint de show op 8 december. Dit jaar leiden God of War: Ragnarok en Elden Ring met respectievelijk tien en zeven nominaties.

Amelia Zollner is freelanceschrijver bij IGN ​​en houdt van alles wat met indie en Nintendo te maken heeft. Buiten IGN hebben ze bijgedragen aan sites als Polygon en Rock Paper Shotgun. Vind ze op Twitter: @ameliazollner.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.