Een controversiële James Bond-kandidaat heeft al iemand klaar om met de eer te strijken als ze de rol krijgen

0

Als een van de meest begeerde rollen in de hele cinema, zal elke Britse acteur met een gevestigde of snelgroeiende reputatie in verband worden gebracht met het worden van de volgende James Bond in een of ander stadium.

Daniel Craig liet een ongelooflijk moeilijke act achter om te volgen nadat hij zich had teruggetrokken Geen tijd om te stervenmaar het goede nieuws is dat degene die de laatste zittende van de smoking wordt, een volledig schone lei heeft om opnieuw te beginnen nadat de epische kaskraker eindigde met 007 die tot totale gruzelementen werd geblazen – waardoor hij de eerste iteratie van het personage is dat op het scherm sterft.

Een naam die een paar weken geleden verrassend veel negatieve buzz veroorzaakte, was die van Aaron Taylor-Johnson, van wie we allemaal weten dat hij er geweldig netjes uitziet in een pak – en toevallig ook een fantastische acteur is. We weten niet helemaal zeker waarom er zoveel terugslag was in de richting van de aanstaande Kraven de Jager ster die het optreden binnenhaalt, maar regisseur Gurinder Chadha is klaar om de eer op zich te nemen als het gebeurt, zoals ze onthulde op het Red Sea Film Festival.

“Ik moest destijds vechten met Paramount Studios [to cast Johnson in Angus, Thongs and Perfect Snogging]. ‘Ik denk dat hij een grote ster gaat worden’, zei ik, ‘vertrouw me en cast hem.’ Natuurlijk zal ik alle eer opeisen, “

Johnson zou onder de juiste omstandigheden een solide James Bond zijn, maar het zal lang duren voordat we de identiteit van de volgende leidende man ontdekken. Het kan volgend jaar zijn, of het jaar daarna, hoewel we kunnen garanderen dat er hoe dan ook een stroom van meningen en kritiek zal zijn.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.