E-Gaming Federation kondigt aan om de verordening van Tamil Nadu om online gaming te verbieden aan te vechten

0

E-gaming Federation zal een verordening aanvechten die is uitgevaardigd door de regering van Tamil Nadu om online gamen te verbieden, aangezien het rummy en poker categoriseert als kansspelen, zei de brancheorganisatie woensdag.

E-gaming Federation (EGF), waarvan de leden Games24x7, MPL en Junglee Games zijn, citeerde een uitspraak van het Hooggerechtshof die, volgens de brancheorganisatie, rummy als een behendigheidsspel heeft bestempeld.

“Rummy onder de reikwijdte van een kansspel brengen is rechtstreeks in strijd met de arresten van het Hooggerechtshof en het arrest van het Hooggerechtshof van Madras, die de wet vernietigden die online spellen, waaronder rummy en poker, verbiedt”, zei EGF in een verklaring.

Tamil Nadu had een verordening uitgevaardigd om online gokken te verbieden en online games in de staat te reguleren en zei dat er een online kansspelautoriteit zal worden opgericht om de bevoegdheden uit te oefenen die door deze verordening worden verleend.

De autoriteit zal onder andere online games reguleren, registratiecertificaten afgeven aan lokale online game-aanbieders naast het identificeren van online kansspelen – rummy en poker – en toezicht houden op het functioneren van online game-aanbieders in de staat.

“Na bestudering van de verordening hebben we besloten een rechtszaak aan te spannen omdat het rummy en poker als kansspelen categoriseert. Dit is in strijd met meerdere juridische gerechtelijke uitspraken, waaronder het recente vonnis van het Madras High Court, dat behendigheidsspelen duidelijk heeft gescheiden. en kans.

“Het Hooggerechtshof en verschillende hoge rechtbanken hebben de status van op vaardigheden gebaseerde spellen opnieuw bevestigd als legitieme zakelijke activiteit en de staat moet kennis nemen van deze uitspraken bij het ontwikkelen van een mogelijk spelbeleid dat spelers beschermt in plaats van hun toevlucht te nemen tot een verbod”, zegt EGF-CEO Sameer Barde. zei in de verklaring.

EGF zei dat de noodzaak van het uur een alomvattend online gaming-beleid is dat spelers beschermt en ervoor zorgt dat alleen legitieme online skill-gaming-operators hun diensten aanbieden, terwijl degenen die de wet overtreden worden verwijderd.

De brancheorganisatie zei dat de Indiase gamingmarkt naar verwachting zal groeien van de huidige $ 2,2 miljard (bijna Rs. 18.300 crore) tot $ 5 miljard (bijna Rs. 41.500 crore) aan inkomsten in 2025.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.