De Steam-recensies van het Callisto-protocol lijden onder rapporten over slechte prestaties

0

De Steam-recensies van het Callisto-protocol lijden onder het feit dat verschillende gebruikers een haperende framesnelheid op pc melden.

Zoals gemeld door PC Gamer, heeft de Steam-pagina van de game momenteel een overwegend negatieve beoordeling, waarbij slechts 29% van de 2.840 beoordelingen positief is.

Het Callisto-protocol wordt door de ene gebruiker beschreven als een “stotterende puinhoop”, terwijl een andere opmerkte: “Het is best moeilijk om ondergedompeld te raken als het spel frames laat vallen elke keer dat je een hoek omgaat.”

Verschillende van deze gebruikers beweerden ook het Callisto-protocol te gebruiken op geavanceerde grafische kaarten, waaronder de RTX 3080, maar zelfs dan daalt de framesnelheid regelmatig aanzienlijk.

“Momenteel kan ik niet eens door het openingsgebied lopen en een hoek omslaan zonder te stotteren op een 3080 met ray tracing uitgeschakeld”, zei een andere gebruiker. “De prestaties zijn momenteel helemaal niet goed.”

Het Callisto-protocol werd op 2 december ook uitgebracht op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series en Xbox One. Alleen de pc-versie lijkt tot nu toe echter problemen met de framesnelheid te hebben, en zelfs dan lijkt niet elke gebruiker er last van te hebben.

In onze 7/10 recensie zei IGN: “Het Callisto-protocol is een bevredigend bloederige spirituele opvolger van de Dead Space-serie, maar het is uiteindelijk meer een opvallende moderne imitatie dan een enge nieuwe mutatie.”

Ryan Dinsdale is een IGN-freelancer en waarnemend Britse nieuwsredacteur. Hij zal de hele dag over The Witcher praten.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.