De regering van Delhi lanceert Green War Room om 24/7 luchtvervuiling te monitoren en te bestrijden

0

De minister van Milieu van Delhi, Gopal Rai, heeft maandag een geavanceerde Green War Room gelanceerd om de luchtvervuiling 24X7 in de nationale hoofdstad te monitoren en te zorgen voor een effectieve uitvoering van het winteractieplan om deze te beteugelen. Deze oorlogskamer zal werken vanaf de zevende verdieping van het Delhi-secretariaat, waar een 12-koppig team bestaande uit milieuwetenschappers en andere functionarissen zal worden ingezet, zei de minister tijdens een persconferentie hier.

“We hebben vanaf vandaag een geavanceerde Green War Room gelanceerd en die zal de klok rond werken. Het zal de luchtvervuilingsniveaus 24×7 monitoren en ervoor zorgen dat alle nodige maatregelen worden genomen om de vervuiling te beteugelen in overeenstemming met de gewijzigde GRAP. De oorlogskamer zal ook de vervuilingsgegevens van de stad analyseren”, zei minister Rai [said](https://twitter.com/i/broadcasts/1BRKjZNVlgLKw).

Graded Response Action Plan (GRAP) is een reeks maatregelen ter bestrijding van luchtverontreiniging die in de nationale hoofdstad en omgeving worden gevolgd, afhankelijk van de ernst van de situatie.

De eerste minister van Delhi, Arvind Kejriwal, had vrijdag een winteractieplan van 15 punten aangekondigd om de vervuiling in de stad te bestrijden.

Minister Rai zei dat de oorlogskamer ook zal worden gekoppeld aan de Green Delhi-app waarmee bewoners hun klachten over vervuiling, zoals het verbranden van afval, naar de oorlogskamer kunnen sturen. Vervolgens zullen de nodige instructies aan de betrokken afdelingen worden gegeven om het probleem aan te pakken, zei hij.

De minister zei dat tot nu toe 54.156 klachten zijn ontvangen op de Green Delhi-app door inwoners in verschillende delen van de stad. “Van de 54.156 klachten is bijna 90 procent afgehandeld. Maximaal 32.573 klachten zijn gerelateerd aan MCD, gevolgd door PWD met 9.118 klachten en 3.333 klachten zijn gerelateerd aan DDA,” zei minister Rai.


Als u vandaag een betaalbare 5G-smartphone koopt, betekent dit meestal dat u uiteindelijk een “5G-belasting” betaalt. Wat betekent dat voor degenen die toegang willen krijgen tot 5G-netwerken zodra ze worden gelanceerd? Ontdek het in de aflevering van deze week. Orbital is beschikbaar op Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music en waar je je podcasts ook vandaan haalt.
Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.