De Kanye Subreddit verklaart eenzijdig dat het nu is toegewijd aan Taylor Swift

0

Wraak is een gerecht dat het best ijskoud wordt geserveerd, en vandaag zou wel eens de uiteindelijke overwinning van kunnen zijn Taylor Snel over Kanye West sinds hun strijd lang geleden begon tijdens de VMA’s van 2009. Swift sluit het jaar af met haar veelgeprezen album Middernachten aan de top van vele ‘Best of 2022’-lijsten en maakt zich op voor een stratosferisch populaire wereldtournee.

Ondertussen ging Kanye gewoon naar de Alex Jones-show en sprak hij herhaaldelijk zijn bewondering uit voor Hitler.

Nu is de kers misschien net op de taart van Swift beland. Al meer dan tien jaar is de r/Kanye-subreddit een belangrijk online knooppunt van discussies over de muziek en mode van West. Zelfs tot voor kort was het bestuur over het algemeen nog steeds positief over West, hoewel dat simpelweg kan zijn omdat alleen de die-hard fans zo lang blijven hangen.

Maar de laatste absurditeit van Kanye is een stap te ver, en de subreddit heeft prompt verklaard:

Het zit momenteel op ongeveer 28.000 upvotes met voorheen vurige Kanye-stans die hun trouw aan de Swiftie-zaak verklaren. Sommigen zullen nu gewoon doen alsof de beste albums van Kanye altijd al van Tay waren:

Anderen wijzen op de ironie van het gerucht dat ze halverwege de jaren 2010 een nazi was:

Geef ons het Taylor Swift-multiversum:

We maken allemaal fouten:

Welkom bij de Middernachten partij:

Het is officieel:

En misschien zet dit een buiging voor het geheel:

Yo Kanye, ik ben niet blij voor je en ik hoop dat je het niet afmaakt, maar Taylor had een van de beste carrières aller tijden. Een van de beste carrières aller tijden!

Wat valt er nog te zeggen?

Volgens de Liga tegen laster, bereikten antisemitische incidenten een “all-time high” in 2021, en 2022 bevindt zich op een vergelijkbaar spoor. Dit omvat mishandeling, intimidatie en vandalisme. Voor meer informatie over de gevaren van antisemitische retoriek en wat u kunt doen om het te stoppen, zie de American Jewish Committee’s Oproep tot actie tegen antisemitisme in Amerika.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.