Callisto-protocol brengt Day One-patch uit om problemen met pc-stotteren aan te pakken

0

Slechts enkele uren nadat Striking Distance Studios The Callisto Protocol lanceerde, hebben spelers die de game op pc kochten al opgemerkt dat de game slecht presteert en dat veel gebruikers stotteren. Nu werkt het team achter de game aan het oplossen van deze problemen met een day-one-patch.

Vandaag heeft het Twitter-account van The Callisto Protocol aangekondigd dat er binnen een paar uur een day-one-patch voor de pc-versie van de game zal verschijnen. Het team onthulde ook dat het een paar extra updates onderweg heeft, maar specificeerde niet wat deze updates zouden kunnen bevatten.

Na de release van de game lieten fans negatieve recensies achter op Steam met betrekking tot deze technische problemen, waarbij slechts 34% van de 5.288 recensies van de game momenteel positief is. Problemen zijn onder meer schokkerige prestaties, stotteren en slechte optimalisatie.

Hoewel deze problemen niet alle spelers hebben getroffen, meldden velen ook aanzienlijke framerate-dalingen, wat vooral merkbaar werd bij het nemen van bochten of het betreden van nieuwe gebieden. Een paar spelers met high-end grafische kaarten meldden nog steeds slechte prestaties.

Ondanks de opmerkelijke prestatieproblemen van de game op pc, gaf IGN The Callisto Protocol een 7 in onze PlayStation 5-recensie van de game, vergeleken met de originele Dead Space-serie en noemde het “bevredigend gruwelijk, maar nooit zo geweldig als de serie die inspireerde het.”

Amelia Zollner is freelanceschrijver bij IGN ​​en houdt van alles wat met indie en Nintendo te maken heeft. Buiten IGN hebben ze bijgedragen aan sites als Polygon en Rock Paper Shotgun. Vind ze op Twitter: @ameliazollner.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.