Call of Duty: Modern Warfare 2 pc-systeemvereisten aangekondigd, campagnepreload gaat live

0

Call of Duty: Modern Warfare 2 wordt op 28 oktober gelanceerd en daarvoor heeft uitgever Activision de systeemvereisten voor de aankomende titel bekendgemaakt. De pc-build biedt onmiskenbaar verbeteringen ten opzichte van zijn console-tegenhangers, zoals ondersteuning voor ultrabrede weergave, native 4K-resolutie en een groot aantal grafische opties die zijn afgestemd op uw behoeften. Ontwikkelaar Infinity Ward bevestigde ook dat degenen die Modern Warfare II digitaal pre-orderden, het nu kunnen preloaden. Dit geeft ook vroege toegang tot het campagnesegment, vanaf 20 oktober om 22.30 uur IST in India / 10.00 uur PT in de VS.

Ondertussen begint het preloaden voor de volledige release, inclusief multiplayer en Special Ops, op 26 oktober. Call of Duty: Modern Warfare 2 onderging vorige maand twee bètatestsessies, wat vruchtbare resultaten opleverde op het gebied van cross-play.

Call of Duty: Modern Warfare 2 pc-systeemvereisten

De lijst met pc-systeemvereisten is afkomstig van een Activision-blogpost, met als algemene vereisten DirectX 12 en ten minste 72 GB opslag bij de lancering. De cijfers kunnen veranderen, afhankelijk van patches of toekomstige inhoud die is gepland voor de levenscyclus van twee jaar van de game.

Minimale vereisten vereisen een Windows 10 64-bits besturingssysteem, terwijl hogere instellingen ook kunnen voldoen aan Windows 11 – zolang het maar de nieuwste versie is.

Call of Duty: Modern Warfare 2 naar Gotham Knights, Best Games komt uit in oktober

call of duty mw2 pc-specificaties cod mw2 pc-specificaties

Call of Duty: Modern Warfare 2 pc-vereisten
Fotocredit: Activision

Call of Duty: Modern Warfare 2 ‘minimale’ pc-vereisten

Call of Duty: Modern Warfare 2 ‘aanbevolen’ pc-vereisten

  • Processor (CPU): Intel Core I5-6600K / Core I7-4770 of AMD Ryzen 5 1400
  • Grafische kaart (GPU): Nvidia GeForce GTX 1060 of AMD Radeon RX 580
  • Werkgeheugen: 12GB

Call of Duty: Modern Warfare 2 ‘competitieve’ pc-vereisten

  • Processor (CPU): Intel Core I7-8700K of AMD Ryzen 7 1800X
  • Grafische kaart (GPU): Nvidia GeForce RTX 3060Ti of AMD Radeon RX 5700 XT
  • Werkgeheugen: 16GB

Call of Duty: Modern Warfare 2 ‘ultra 4K’ pc-vereisten

  • Processor (CPU): Intel Core I9-9900K of AMD Ryzen 9 3900X
  • Grafische kaart (GPU): Nvidia GeForce RTX 3080 of AMD Radeon RX 6800 XT
  • Werkgeheugen: 16GB

Overigens vereist het spelen van Call of Duty: Modern Warfare 2 mobiele verificatie. Gebruikers moeten hun telefoonnummers registreren om te werken met de sms-beveiliging van Blizzard, gericht op het verminderen van giftig gedrag van spelers en meerdere gratis accounts. Een soortgelijke vereiste was reden voor controverse in de onlangs uitgebrachte Overwatch 2, waar spelers geen toegang meer hadden tot hun Battle.net-accounts omdat ze hun identiteit niet verifieerden of geen gebruik maakten van postpaid mobiele services.

Call of Duty: Modern Warfare 2 wordt op 28 oktober gelanceerd op pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series S/X. Digitale pre-orders geven vroege toegang tot het campagnesegment, vanaf 20 oktober om 22.30 uur IST.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.