Bhediya Box Office Collection: De film van Varun Dhawan-Kriti Sanon zinkt verder

0

Bhediya kassa
Afbeeldingsbron: INDIA TV Bhediya kassa

Bhediya Box Office-collectie: De film van Varun Dhawan en Kriti Sanon heeft het moeilijk aan de kassa. De film opende voor lage aantallen en heeft niet kunnen oppikken. De cijfers werden enorm beïnvloed door Drishyam 2 van Ajay Devgn. En nu lijkt An Action Hero van Ayushmann Khurrana de film verder naar beneden te halen. Op zijn tweede. Bhediya maakte geen indruk en ging door met trage zaken.

Bhediya kassa

Als we de eerste berichten mogen geloven, verdiende Bhediya bijna Rs 1,5 tot 2 Crore netto op de achtste dag van de release. In de eerste week heeft de film Rs 40 cr niet kunnen slaan. “Bhediya deed het slecht in week één omdat het ongeveer 38 crore netto verzamelde. De ruimen op doordeweekse dagen waren redelijk, maar de schade was aangericht met het weekend en dan viel de maandag meer, dus het weekend alsof dat niet hoog genoeg gaat dan de Maandag is waarschijnlijk altijd laag’, meldde Box Office India. Het rapport deelde ook een dagelijkse verzameling van de film:

Vrijdag – 6,75,00,000 ca

Zaterdag – 9,25,00,000 ca
Zondag – 10,75,00,000 ca
Maandag – 3,25,00,000 ca
Dinsdag – 3.00.00.000 ongeveer
Woensdag – 2,60,00,000 ca
Donderdag – 2,25,00,000 ca

2e vrijdag – 2.00.00.000 ongeveer

Over Bhediya

De film, geregisseerd door Amar Kaushik, werd uitgebracht op 25 november. In de film spelen naast Varun en Kriti ook Deepak Dobriyal, Abhishek Banerjee en Saurabh Shukla. Amar, die bekend staat om het regisseren van films als ‘Stree’, ‘Bala’, ‘Sone Bhi Do Yaaro’ en nog veel meer, deelde hoe hij Varun koos voor de rol van de film.

Hij zei: “Varun zelf kwam naar me toe en vertelde me dat hij een Bhediya (wolf) wilde worden. Op het moment dat hij dit zei, dacht ik dat je te schattig bent en er niet uitziet als een Bhediya. Toen ik dit hoorde, zei Varun letterlijk gedroeg zich als een Bhediya die me verbaasde en zo kregen we onze Bhediya.”

De film speelt zich af in Arunachal Pradesh. Een jonge man genaamd Bhaskar wordt gebeten door een wolf in het bos en begint te transformeren in een vormveranderende weerwolf. Samen met zijn vrienden zoekt hij naar antwoorden om een ​​geneesmiddel te vinden en een eeuwenoud mysterie te ontrafelen.

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.