Xiaomi Buds 4, Watch S2-ontwerp onthuld voorafgaand aan lancering: details

0

Xiaomi Buds 4, Watch S2-ontwerpen zijn onthuld voorafgaand aan de lancering van de gadgets. De officiële teasers hebben gesuggereerd dat de Xiaomi Buds 4 een semi-in-ear ontwerp zal hebben en wordt geleverd met de actieve ruisonderdrukkingsfunctie. De oordopjes zijn te zien met een rond oplaaddoosje. Er wordt gesuggereerd dat de bovenste helft van de behuizing een glanzend ontwerp heeft, terwijl de onderste helft van plastic is. Daarnaast wordt ook aangegeven dat de Xiaomi Buds 4 in drie kleuren verkrijgbaar zal zijn. Ondertussen zou de Watch S2 een ontwerp met twee maten hebben. De wijzerplaat komt naar verwachting in de maten 42 mm en 46 mm.

De Chinese elektronicamaker Xiaomi heeft voorafgaand aan de lancering de officiële teasers van de Xiaomi Buds 4 en de Xiaomi Watch S2 vrijgegeven. De lancering van deze toestellen, die eerder gepland stond in China voor 1 december samen met de Xiaomi 13-serie, is nu uitgesteld. Het bedrijf heeft de nieuwe datum nog niet bekendgemaakt.

Zoals hierboven vermeld, wordt de Xiaomi Buds 4, zoals te zien, geleverd met een in-ear-ontwerp en bevat het de actieve ruisonderdrukkingsfunctie. De oordopjes van Xiaomi zijn te zien met een rond oplaadetui met een half glanzend en half plastic ontwerp. De Xiaomi Buds 4 is verkrijgbaar in drie kleuren, waaronder zwart, groen en wit.

Opgemerkt moet worden dat de Redmi Buds 4 Pro en Redmi Buds 4 echte draadloze stereo (TWS) oortelefoons vorige maand in Europa werden gelanceerd. De oordopjes van Redmi bevatten actieve ruisonderdrukking (ANC), dubbele dynamische stuurprogramma’s en meer. Beide oordopjes bieden dubbele transparantiemodi waarmee gebruikers kunnen communiceren met anderen om hen heen zonder de oordopjes uit te doen. Ze worden ook geleverd met aanraakbedieningen waarmee gebruikers eenvoudig oproepen kunnen beantwoorden, media kunnen beheren en kunnen schakelen tussen transparantiemodi. Deze TWS-oortelefoons beweren tot 30 uur luistertijd te bieden met de oplaadcassette.

Ondertussen geeft de Xiaomi Watch S2-teaser aan dat het slimme apparaat een ontwerp met twee maten heeft met behuizingsmaten van de wijzerplaat, waaronder 42 mm en 46 mm. Het horloge is te zien met een plat ontwerp en een roestvrijstalen behuizing, terwijl de rechterkant van de wijzerplaat wordt getoond met twee fysieke knoppen.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Volg Gadgets 360 op voor het laatste technische nieuws en recensies Twitteren, Facebook en Google Nieuws. Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s over gadgets en technologie.

Proef met digitale roepie begint; Exponentiële groei in UPI-betalingen ondersteunt optimisme over India’s CBDC-piloot: experts

Aanbevolen video van de dag

Hoe u uw nummers beter kunt laten klinken op Apple Music

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.