Xbox Game Pass december 2022: Lego Star Wars The Skywalker Saga, High on Life en meer

0

Xbox Game Pass voegt in de eerste helft van december 11 nieuwe titels toe, waaronder drie day-one releases. Het hoogtepunt hier is Lego Star Wars: The Skywalker Saga, waarmee je alle negen afleveringen van de epische titulaire serie opnieuw kunt beleven, op een hilarische manier die een scala aan planeten brengt om te verkennen en meeslepende gevechtsmechanismen. Je kunt het begin van een trilogie kiezen en op 5 december in de game springen op pc, Xbox Cloud Gaming, Xbox One en Xbox Series S/X. Wat betreft de beste release op de eerste dag, we hebben High on Life, een biopunk-shooter van de komisch creatieve geest van Justin Roiland (Rick and Morty), die je bewapent met een stel charismatische, sprekende wapens en je op een wereldreddende missie. De game komt op 12 december uit op cloud, console en pc.

Hello Neighbor 2 is weer een eerste release op Game Pass, die je terugvoert naar Raven Brooks als onderzoeksjournalist, om rond te sluipen en de geheimen van je enge buurman te ontdekken. De geavanceerde AI hier leert van je speurpatronen en past zich dienovereenkomstig aan, om in de komende nachten een imposante aangelegenheid te creëren. Hello Neighbor 2 wordt op 5 december gelanceerd op pc, Xbox Cloud Gaming, Xbox One en Xbox Series S/X. Een beetje daarna biedt Chained Echoes een gezonde portie retro, 16-bits game-ervaring, terwijl je de door oorlog verscheurde landen van Valandis verkent, gewapend met zwaarden of magische spreuken, en woeste vijanden verwoest – door kerkers , exotische archipels en door de wind gebruinde plateaus. Het wordt op 8 december gelanceerd als een release op de eerste dag, op cloud, console en pc.

High on Life voor The Callisto Protocol, de grootste games die in december worden gelanceerd

Op dezelfde dag kun je je verdiepen in Metal: Hellsinger, een op ritme gebaseerde, Doom-achtige FPS boordevol duivelse vijanden, waanzinnig krachtige wapens en heavy metal-muziek. De game is al een tijdje uit op alle grote platforms en gaat eindelijk naar Xbox One. Dan is er nog Hot Wheels Unleashed, een arcadesim waarin je voertuigen kunt verzamelen, spectaculaire circuits kunt bouwen en je speelgoedauto’s kunt gebruiken om online met anderen te racen. De game wordt ook geleverd met een split-screen-optie voor twee spelers en arriveert op 15 december.

Met de toevoegingen van deze maand heeft Xbox eindelijk Clementines tranentrekkende, zombiedodende boog voltooid met Telltale’s The Walking Dead: The Final Season, nu beschikbaar om te spelen. Een andere kant-en-klare titel is Eastward, een schattig, korrelig avontuur, waarin je door een samenleving reist die op instorten staat, prachtige steden, vreemde wezens ontdekt en vijanden verslaat met je trouwe koekenpan.

Je kunt de rol aannemen van een onhandige, ragdoll-bezorger in Totally Reliable Delivery Service en een team vormen met maximaal drie vrienden om de klus zo goed mogelijk te klaren in een interactieve sandbox-wereld. Het simulatieplezier wordt voortgezet in de muurschildering-achtige Potion Craft, waar je fysiek interactie hebt met gereedschappen en biologische ingrediënten om drankjes te brouwen, recepten te maken, klanten aan te trekken en naar hartenlust te experimenteren.

En tot slot hebben we Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan, een 2.5D-puzzelplatformgame die voor zijn spelhervattingen inspiratie haalt uit bijvoorbeeld Super Mario Odyssey, en de speler de opdracht geeft om grillige wezens te redden en kleur terug te geven aan de wereld.

Daarom is hier een lijst met alle nieuwe games die vanaf vandaag, 2 december, naar Xbox Game Pass komen:

2 december (nu beschikbaar)

Naar het oosten — pc, cloud en console
The Walking Dead: The Final Season — PC, cloud en console
Volledig betrouwbare bezorgservice – pc

5 december

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga — pc, cloud en console
Hallo Buurman 2 — PC, cloud en console

8 december

Geketende echo’s — pc, cloud en console
Metaal: Hellsinger — Xbox One

12 december

High on Life — pc, cloud en console

13 december

Potion Craft — PC en console

15 december

Hot Wheels Unleashed – Game of the Year-editie — pc, cloud en console
Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan — pc, cloud en console

Mocht je het gemist hebben: Battlefield 2042 is nu gratis te spelen op pc, Xbox One en Xbox Series S/X, als onderdeel van het Game Pass-lidmaatschap.

Bovendien heeft Microsoft bevestigd dat sommige titels de service zullen verlaten. Op 15 december kun je afscheid nemen van Aliens: Fireteam Elite, Breathedge, Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age, Firewatch, Lake, One Piece: Pirate Warriors 4, Neoverse, Race with Ryan, Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth, Rory McIlroy PGA Tour, Transformers: Battlegrounds.

En voordat ze uit de dienst verdwijnen, kun je er natuurlijk voor kiezen om ze met 20 procent korting te kopen.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.