Vivo Y02 getipt om binnenkort in India te lanceren met enkele RAM, opslagvariant: rapport

0

Vivo Y02 werd op 29 november in Indonesië gelanceerd. Slechts twee dagen na de lancering van de budget-smartphone wordt nu getipt om binnenkort naar India te komen. De handset, gelanceerd in het instapsegment in Indonesië door de Chinese smartphonefabrikant, heeft een 6,51-inch HD+ FullView-scherm en wordt aangedreven door een niet nader genoemde octa-core chipset, waarvan wordt getipt dat het een MediaTek Helio P22 SoC is. Als we de tip mogen geloven, wordt de smartphone de komende week verwacht. Het bedrijf heeft echter nog geen officiële aankondiging gedaan.

Vivo Y02 prijs, beschikbaarheid in India (verwacht)

De Vivo Y02, die dinsdag in Indonesië werd gelanceerd, wordt nu getipt door Paras Guglani via Mysmartprice om naar India te komen als een offline gerichte smartphone. Er wordt gesuggereerd dat de smartphone van Vivo in India komt als een eenzame 3GB RAM, 32GB interne opslagoptie.

Er wordt ook gezegd dat de smartphone op instapniveau in het land wordt gelanceerd in de kleuren Cosmic Grey en Orchid Blue. Ter herinnering: de smartphone is ook in deze twee kleurvarianten in Indonesië gelanceerd.

De tipgever liet eerder doorschemeren dat de Vivo Y02 voor Rs in India zou kunnen aankomen. 8.449, die gepaard kan gaan met een cashback-aanbieding van Rs. 1.000.

Vivo Y02 specificaties, kenmerken (verwacht)

De Vivo Y02-smartphone zal naar verwachting in India worden gelanceerd met identieke specificaties en functies als de versie van de handset die in Indonesië is gelanceerd. Dit betekent dat de gespeculeerde smartphone een 6,51-inch HD+ (720×1.600 pixels) FullView-scherm met oogbescherming zou kunnen hebben. Onder de motorkap zou Mees een MediaTek Helio P22 SoC kunnen inpakken. De Vivo Y02 die in Indonesië werd gelanceerd, draait op Android 12 Go Edition met daar bovenop een laag Funtouch OS 12.

De smartphone heeft mogelijk een plat frame-ontwerp met een plastic achterkant en frame, meet 163,99 x 75,63 x 8,49 mm en weegt ongeveer 186 gram, vergelijkbaar met de variant in Indonesië. Andere soortgelijke verwachte functies zijn onder meer een display met waterdruppelinkeping met een beeldverhouding van 20: 9 met een ietwat dikke kin, een batterij van 5000 mAh, ondersteuning voor snel opladen van 10 W via USB Type-C-poort, een microSD-kaartsleuf met uitbreidingsondersteuning tot 1 TB, een 3.5 mm koptelefoonaansluiting, een opstelling met één luidspreker, 8 megapixel primaire camerasensor aan de achterzijde met een LED-flitser en een 5 megapixel camera aan de voorzijde met een diafragma van f / 2.2.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.