‘Terrifier 2’ veroorzaakt de opschorting van een opmerkelijke Twitter-account als ‘Cocaine Bear’-regisseurnaam – laat een hele reeks gekke invloeden vallen

0

Het is misschien tijd om warme chocolademelk uit decoratieve mokken te nippen en uit volle borst kerstliederen te zingen, maar de invloed van het griezelige seizoen moet nog officieel afnemen. Het is eerder het tegenovergestelde in de angstwereld, met tal van nieuwswaardige onderwerpen die het genre verstoppen – niet dat we in het minst klagen. Als gevolg hiervan zijn er net op tijd voor de dagelijkse krant van vandaag een verscheidenheid aan sappige gespreksonderwerpen beschikbaar gemaakt verschrikking razzia hier bij We Got This Covered. En geloof ons, deze is een doozy. Van onverwachte Twitter-schorsingen tot een met bloed doordrenkt horrorvervolg dat zijn moment in de schijnwerpers krijgt, er is eindeloze inhoud om te ontdekken.

Dus, voordat je je overgeeft aan je ‘Kerstfilm elke avond in december’-marathon, kijk je ogen uit naar de laatste updates in de horror-pijplijn.

Art the Clown veroorzaakt onbedoeld de ban van Screambox van Twitter

Art de Clown in Terriifier 2
Foto via Dark Age Cinema

In een onverwacht nieuwsbericht is het officiële Screambox Twitter-account tot nader order opgeschort. Een recente Reddit-thread onderzocht de hele theorie, waarbij het Screambox-account een redelijk tamme gif deelde Terriër dat resulteerde er op de een of andere manier in dat het account werd opgeschort – wat werd bevestigd door John Squires van Bloody Disgusting, die een aandeel heeft in de Screambox-horrorservice. De werkelijke reden achter de schorsing blijft onduidelijk, maar mensen zijn ervan overtuigd dat het griezelige gedrag van Art the Clown een bijdragende factor is.

Het tijdloze vervolg op De kwaadaardige dood wordt gewoon beter met de leeftijd

Kwade doden 2
Afbeelding via Rosebud Releasing Corporation

Het valt niet te ontkennen dat de culturele invloed die de Kwaad dood franchise heeft gehad op het kolossale horrorgenre – inclusief een waardig vervolg dat veel erkenning verdient omdat het op eigen benen staat. In feite is de follow-up extravaganza zo invloedrijk en belangrijk gebleken dat horrorfanaten berucht hebben verklaard dat het vervolg mijlenver beter is dan het origineel uit 1981. Desalniettemin is de franchise een van de meest populaire aller tijden, en het is zeker duidelijk dat noch het origineel, noch het vervolg ooit veroudert.

Een assortiment van gekke invloeden is inspiratie voor gebleken Cocaïne Beer

cocaïne-beer
Afbeelding via universeel

Wat doet Sam Raimi, Kakenen Jurassic Park allemaal gemeen hebben? Nou, ze zijn bevestigd als inspiratie voor Cocaïne Beer regisseur Elisabeth Banks. En hoewel er zeker gekkere invloeden zijn in de entertainmentwereld, is het interessant om alle drie deze filmische elementen op te merken. Aangezien de aankomende survival-horrorervaring pas in februari wordt uitgebracht, zullen we natuurlijk moeten afwachten hoe effectief die invloeden waren voor het project van Banks. Toch zal het een vreugdevolle ervaring zijn om te zien hoe al die invloeden tot leven komen op het grote scherm met een film rond een zwarte beer die veel cocaïne binnenkreeg.

Zie je hier morgen terug, Kwaad dood stans, voor een horroroverzicht met een fris gezicht.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.