Silent Hill F, 2 remake, terugkeer naar Silent Hill-film aangekondigd: alle details

0

Het Silent Hill-universum keert terug met een knal. Konami heeft een reeks nieuwe IP’s aangekondigd voor de horrorserie, als onderdeel van de Silent Hill Transmission-stream, die donderdag vroeg in India wordt gehouden. De inzendingen omvatten een Silent Hill f-game uit 1969 in Japan, een volledige remake van Silent Hill 2, een Return to Silent Hill-film en een spin-off-titel uitgegeven door Annapurna Interactive, Silent Hill: Townfall. Voorafgaand aan de uitzending waren er geruchten over een Silent Hill: The Short Message teaser-demo, hoewel deze nergens te zien was in de presentatie.

Silent Hill f

Van de veelgeprezen bovennatuurlijke horrorschrijver Ryukishi07 komt Silent Hill f, een opwindend vertrekpunt voor de franchise, terwijl het verschuift naar een Japanse stad uit de jaren 60. De trailer van Silent Hill f richt zich op een prachtige, maar destructieve bacterievuur – een vleesetende plant – die de laatst overgebleven mensen in het kleine, schilderachtige stadje lijkt te verwoesten. We zien hoe het een niet-geïdentificeerd schoolmeisje verteert, zich tegoed doet aan haar voeding om aan zijn parasitaire behoeften te voldoen, en uitgroeit tot een soort vlot. De trailer zit vol met gruwelijke thema’s van trypofobie, gezicht afpellen en kunstontwerp dat grote parallellen trekt met het laatste shot uit de film uit 2019, Midsommar. Dit was slechts een teaser en heeft daarom geen releasedatum.

Silent Hill 2-remake

Na het onderwerp te zijn geweest van wijdverspreide geruchten, heeft Konami eindelijk de remake van Silent Hill 2 onthuld. Bloober Team, vooral bekend van hun werk aan psychologische horrortitels zoals Layers of Fear 2 en The Medium, staat aan het roer van dit project. De tijdloze klassieker wordt vanaf de grond opgebouwd, met een nieuwe generatie visuele revisie, naast gameplay-elementen om een ​​modern publiek aan te spreken.

Een van de nieuwe elementen die je kon zien in de Silent Hill 2 remake-onthullingstrailer is het cameraperspectief over de schouder — vergelijkbaar met de Resident Evil 2-remake — waarmee de ontwikkelaars van plan zijn om “spelers nog dieper in het spel onder te dompelen, ze voelen alsof ze deel uitmaken van deze onwerkelijke wereld, en bieden ze over de hele linie een meer viscerale ervaring.

Gebouwd met Unreal Engine 5, belooft Bloober Team een ​​verfijnd vechtsysteem en eersteklas visuele getrouwheid, gebruikmakend van de Lumen- en Nanite-technologie. De remake van Silent Hill 2 komt uit op pc en PS5, maar er is nog geen releasedatum. Je kunt het nu op Steam op je verlanglijstje zetten.

Keer terug naar Silent Hill

De filmfranchise van Silent Hill krijgt een reboot en wordt geleid door de regisseur van de originele film uit 2006, Christophe Gans. Return to Silent Hill volgt een soortgelijk uitgangspunt als de tweede game, waarin James Sunderland terugkeert naar de titulaire stad, in de hoop herenigd te worden met zijn verloren liefde, Mary. In plaats daarvan wordt hij begroet met een nachtmerrie van monsters en hondsdolle wezens, naast de Pyramid Head, een van de meest opvallende vijanden in de franchise. Als onderdeel van de onthulling werden we getrakteerd op enkele storyboards en concept art voor de film, naast een speciaal interview met de betrokken makers.

Silent Hill: Stadsval

Stray-uitgever Annapurna Interactive brengt Silent Hill: Townfall uit, in een onthulling die bestaat uit een zaktelevisie die door verontrustende beelden heen knipt. Het nieuwe project verwijst naar een unieke draai aan de franchise, van de zeer gedecoreerde ontwikkelaar No Code – vooral bekend van de indie-ruimtepuzzelgame Observation en de minimalistische horrorgame Stories Untold.

Silent Hill: hemelvaart

Star Wars: The Force Awakens-regisseur JJ Abrams is gehecht aan deze ‘interactieve videostreaming-ervaring’. Afgaande op de teaser voelt Silent Hill: Ascension aan als een unieke mix van videogame/live gestreamde content, waarbij deelnemers over de hele wereld de personages in het verhaal beheersen.

Het wordt ontwikkeld in samenwerking met Genvid, bedrijf voor streamingsoftwaretools, Dead by Daylight-studio Behaviour Interactive en dj2 Entertainment, in samenwerking met Abram’s Bad Robot Games. Silent Hill: Ascension komt ergens volgend jaar uit, maar er is geen bericht over platforms.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.