Samsung Galaxy M42 5G, Galaxy XCover 5 Ontvang Android 13-gebaseerde One UI 5.0-update

0

Samsung Galaxy M42 5G en Galaxy XCover 5 worden geüpdatet naar Android 13-gebaseerde One UI 5.0. De nieuwste update voor beide telefoons brengt de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem van Google samen met de One UI 5.0-interface van Samsung. Gebruikers krijgen ook toegang tot aanpassingsfuncties, prestatieverbeteringen en meer. Daarnaast heeft de One UI 5.0-update ook de beveiligingspatches van november 2022 toegevoegd.

Volgens een SamMobile-rapport wordt de One UI 5-update nu uitgerold naar alle Samsung Galaxy XCover 5-gebruikers in Europa. De stabiele Android 13-update voor de Samsung Galaxy XCover 5 wordt naar verluidt geleverd met de beveiligingspatch van november 2022, samen met de nieuwste beveiligingsoplossingen. Galaxy XCover 5 nieuwste OS-update bevat ook Android 13-firmware.

Samsung raadt gebruikers aan om de OTA-update (over-the-air) via Wi-Fi te downloaden. U kunt dit doen door naar de app Instellingen te gaan en op te klikkenSoftware-update > ​Downloaden en installeren.

Ondertussen krijgt de Samsung Galaxy M42 5G naar verluidt de nieuwste op Android 13 gebaseerde One UI 5.0-update in India met de beveiligingspatch van november 2022 en firmwareversie M426BXXU3CVK5. De nieuwste update biedt een nieuwe manier om het vergrendelingsscherm aan te passen, verbeterde prestaties en UI-animaties, beheer van achtergrondapps, opnieuw ontworpen app Instellingen en meer. U kunt de update installeren door naar de app Instellingen te gaan en te selecteren Software-update > Download en installeer.

Onlangs rolde Samsung de update uit naar One UI 5-update op basis van Android 13 voor de Samsung Galaxy F62 en Galaxy A52. De One UI 5.0-update voor de Galaxy F62 wordt ook geleverd met de beveiligingspatch van november 2022 en firmwareversie E625FDDU2CVK2.

Inmiddels is ook de Samsung Galaxy A52 geüpdatet naar firmwareversie A525FXXU4CVJB in India. De Samsung Galaxy F62 heeft prestatieverbeteringen gekregen door de op Android 13 gebaseerde One UI 5.0-update en meer aanpassingsmogelijkheden, net als andere smartphones die zijn bijgewerkt naar de nieuwste versie van Android.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.