Resident Evil 4 remake-trailer, Village Third-Person-modus onthuld

0

De remake van Resident Evil 4 heeft zojuist een gameplay-trailer ontvangen, voorafgaand aan de lancering in maart 2023. Tijdens Capcom’s Resident Evil Showcase, die begin vrijdag werd gehouden, werden fans getrakteerd op beelden van zes minuten voor de langverwachte heruitvinding van het verhaal van geheim agent Leon Kennedy , terwijl hij naar een door pest geteisterd Europees dorp reist. De uitgever bevestigde ook een speelbare demo voor de komende Resident Evil Village: Gold Edition, waarmee spelers de third-person-modus kunnen testen. De volledige versie wordt op 28 oktober gelanceerd voor pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series S/X.

Resident Evil 4 remake gameplay-trailer

Als de best beoordeelde game van Capcom was het slechts een kwestie van tijd voordat Resident Evil 4 van de grond af opnieuw werd opgebouwd. Geavanceerde graphics zijn gebruikt om een ​​meer realistische versie van het vreselijke dorp te creëren, terwijl de essentie van het originele spel intact is gebleven. De gameplay-trailer opent met Leon die op realistische wijze boomtakken wegduwt terwijl hij diep het bos in dwaalt en een bloedspoor volgt dat uiteindelijk naar een griezelig dorp leidt. Net als in het originele spel is de geheim agent op jacht naar de dochter van de president, Ashley Graham, die schijnbaar gegijzeld wordt door de bewoners van het schilderachtige stadje.

Het snijdt dan tot een korte glimp van gevechten, waarbij de camera een over-de-schouderperspectief behoudt – vergelijkbaar met de remakes van Resident Evil 2 en Resident Evil 3, wat voor wat extra wankelheid zorgt tijdens spannende achtervolgingssequenties. Mechanica blijven intact, zoals blijkt uit een korte ontmoeting met de met hooivorken zwaaiende Los Iluminados, waar geweerschoten kunnen worden gevolgd door een draaiende roundhouse-trap en af ​​en toe goedkope oneliners. In termen van melee heeft Capcom een ​​pareerbeweging en een groot aantal quick-time-evenementen toegevoegd, die tot doel hebben een “diepere gevechtservaring” te bieden.

De remake van Resident Evil 4 wordt op 24 maart 2023 gelanceerd voor pc, PS4, PS5 en Xbox Series S/X. Pre-orders zijn nu live op alle platformen.

Resident Evil 4 remake prijs en edities

De studio heeft drie edities bevestigd: Standard, Deluxe en Collector’s, waarvan de laatste wordt geleverd met een speciaal beeld, een staalboek en een fysiek kunstboek. De Deluxe Edition bevat echter “Casual” en “Romantic” in-game kostuumsets voor Leon en Ashley, met een extra “Hero” en “Villain” outfit gereserveerd voor de eerste.

resident evil 4 collector's edition resident evil 4 remake collector's edition

Resident Evil 4 remake Collector’s Edition
Foto Krediet: Capcom

Resident Evil 4-remake op pc

Op Steam kost de remake van Resident Evil 4 Rs. 3.599, met als pre-orderbonus een Attaché Case: Gold” en “Charm: Handgun Ammo” – beide kunnen worden aangepast waar typemachines (spaarpunten) zich in de game bevinden. De Deluxe Edition kost Rs. 4.199, en omvat de bovengenoemde bonussen.

Resident Evil 4-remake op PS5 en PS4

Resident Evil 4 op PS5 kost Rs. 3.999 voor de standaardeditie en Rs. 4.799 voor de Deluxe. PS4-bezitters zijn verplicht om de laatste te kopen, zodat je beide versies kunt downloaden en kunt profiteren van achterwaartse compatibiliteit. Wie de digitale versie pre-ordert in de PlayStation Store, krijgt ook een mini-soundtrack.

Resident Evil 4-remake op Xbox Series S/X

Op de huidige generatie Xbox Series S/X kost de remake van Resident Evil 4 Rs. 3.599 voor de standaardeditie, terwijl de Deluce-editie wordt vermeld op Rs. 4.199 – hetzelfde als de PlayStation-prijsstelling.

Resident Evil 4 remake pc-systeemvereisten

De Resident Evil 4 remake pc-vereisten komen met dank aan de Steam-winkelpagina, met als algemene vereisten Windows 10 64-bits besturingssysteem en DirectX 12. Geen woord over opslagcapaciteit.

Resident Evil 4 Remake minimale pc-vereisten

Resident Evil 4 Remake aanbevolen pc-vereisten

  • Processor (CPU): Intel Core i7 8700 of AMD Ryzen 5 3600
  • Grafische kaart (GPU): Nvidia GeForce GTX 1070 of AMD Radeon RX 5700
  • Werkgeheugen: 16 GB

Resident Evil Village: Gold Edition-demo

Capcom heeft een proefversie van 60 minuten aangekondigd voor de aankomende Resident Evil Village: Gold Edition, die nu live is in Steam, PlayStation Store en de Xbox Store.

De editie wordt geleverd met de eerste grote DLC voor de in 2021 uitgebrachte game – Winters’ Expansion, aangezien spelers nu de kans krijgen om het hele verhaal opnieuw te spelen in een third-person-modus. Natuurlijk is er ook een schakelaar om terug te schakelen naar het originele eerstepersoonsperspectief.

De volgende is de Shadows of Rose DLC. Gepresenteerd vanuit het perspectief van een derde persoon, volgt de campagne Rosemary Winters — de dochter van Ethan — 16 jaar na de gebeurtenissen in Resident Evil Village. Tijdens het verkennen van het kromgetrokken en verwrongen rijk van de schimmelwortel, Megamycete, moet Rose haar angsten overwinnen en inkomende zombieachtige vijanden afweren.

Resident Evil Village: Gold Edition wordt op 28 oktober gelanceerd op pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series S/X.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.