Railbound: Nintendo Switch – Officiële lanceringstrailer

0

Railbound is een comfortabel baanbrekend puzzelspel over een paar honden op een treinreis rond de wereld. Verbind, scheid en herschik spoorwegen door verschillende prachtige landschappen. Gebruik sporen, tunnels, slagbomen en meer om rijtuigen in de juiste volgorde met elkaar te verbinden en passagiers te helpen hun bestemming te bereiken.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.