Nintendo verontschuldigt zich voor Pokemon Scarlet/Violet prestatieproblemen – IGN Daily Fix

0

In de IGN The Daily Fix van vandaag:

De eerste post-launch-patch voor Pokémon Scarlet en Violet is gearriveerd samen met een belofte van Nintendo om de technische problemen van de games serieus te nemen. December is weer een drukke maand voor Xbox Game Pass met een heleboel nieuwe titels die op console en pc aankomen. Voormalig The Legend of Zelda-regisseur Kentaro Tominaga werkt aan een verkleed-RPG in een open wereld genaamd Infinity Nikki.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.