Monster Hunter Rise komt volgende maand naar Xbox Game Pass

0

Monster Hunter Rise maakt de overstap naar alle consoles, aangezien de eerder Switch-exclusieve game binnenkort beschikbaar zal zijn op PlayStation 5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en Windows. Bovendien kunnen Xbox Game Pass-abonnees zich verheugen op de komst van Rise bij de lancering van de service voor consoles, pc en cloud.

Capcom heeft aangekondigd dat de multiplatform-release van de game is gepland voor 20 januari 2023. Monster Hunter Rise werd oorspronkelijk exclusief uitgebracht op Nintendo Switch in maart 2021, voordat het eerder dit jaar naar Steam kwam. Monster Hunter Rise: Sunbreak — de grote uitbreiding die al beschikbaar is op Switch en Steam — komt ergens volgend voorjaar naar alle platforms.

Helaas voor jagers die al honderden uren in Rise on Switch of Steam hebben gestoken, is cross-save en cross-play niet gepland voor de Xbox- of PlayStation-releases. Dit betekent dat als je op deze platforms wilt spelen, je helemaal opnieuw moet beginnen. Fans vroegen ook om cross-save en cross-play in de aanloop naar de Steam-release van Monster Hunter Rise, maar Capcom zei dat ze de functies op dat moment niet konden implementeren.

De nieuwe versies van Monster Hunter Rise bieden verbeterde prestaties ten opzichte van de Switch-release. 4K-resolutie en 60 FPS worden ondersteund op PS5 en Series X, samen met 3D-audio. Afstands- en schildwapens maken ook gebruik van de adaptieve triggers van DualSense op PlayStation 5.

Monster Hunter Rise is een geweldige toevoeging aan de langlopende franchise van Capcom, en Sunbreak heeft veel coole nieuwe monsters toegevoegd bovenop het basisspel. Sunbreak krijgt nog steeds nieuwe gratis content-drops, meest recentelijk door een drietal nieuwe monsters toe te voegen in de laatste update.

Begin 2023 wordt een drukke tijd voor jagers, met de multiplatform-release van Monster Hunter Rise slechts een paar weken voor EA en Omega Force’s Wild Hearts, dat veel van dezelfde beats lijkt te raken als de jachtfranchise van Capcom.

Logan Plant is een freelance schrijver voor IGN die nieuws over videogames en entertainment behandelt. Hij heeft meer dan zes jaar ervaring in de game-industrie met bylines bij IGN, Nintendo Wire, Switch Player Magazine en Lifewire. Vind hem op Twitter @LoganJPlant.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.