Kerstmis komt vroeg voor James Gunn nadat hij beseft dat hij de superkracht heeft om Spotify te domineren

0

Inmiddels hebben zowel MCU- als DCU-fans geproefd wat er gebeurt als je het toelaat James Gunn zijn ongefilterde plezier hebben met fictieve personages. Alleen al het feit dat Warner Bros. hem wist te strikken om de afdeling DC Films te leiden, spreekt boekdelen over zijn bekwaamheid als visionair. Maar blijkbaar heeft de regisseur, terwijl hij te maken had met het rijke land van superhelden, zijn eigen superkrachten verworven, aangezien hij momenteel het gesprek is van Spotify-town.

Het meest verwachte muziekevenement van Spotify, Spotify Unwrapped, is hier en geeft zijn gebruikers inzicht in hun muzieksmaak, vooral de nummers waar ze het afgelopen jaar het meest naar hebben geluisterd. Terwijl iedereen hoopte dat mensen als Taylor Swift, Sam Smith, Dua Lipa, enz. het trending topic over het evenement op Twitter zouden worden, verrassend genoeg heeft James Gunn zich ook, zonder het te weten, bovenaan de lijst geklemd.

De nieuw gedoopte co-hoofd van DC-films ging onlangs naar Twitter om een ​​onverwachte toestroom van #SpotifyWrapped-berichten te delen waarin hij werd getagd. Waarom, vraag je je af? We zullen, Vredestichter, natuurlijk! De HBO Max-serie heeft Gunn al talloze massaal positieve recensies opgeleverd en nu katapulteert het hem blijkbaar naar de top van ieders Spotify Wrapped-afspeellijsten.

Hoewel er veel andere nummers van de John Cena-starrer-show zijn die de lijst met topnummers van luisteraars domineren, is het VredestichterHet openingsthema van Wig Wam is ‘Do You Wanna Taste It’, afkomstig van het album ‘Non-Stop Rock N Roll’ uit 2010. Voor het geval iemand zich niet bewust was van het waarneembaar verrukkelijke nummer, Gunn zorgde ervoor dat het op het puntje van de lip van elke DC-fan rustte tegen de tijd dat ze klaar waren met het kijken naar het eerste seizoen van de show.

Nou, felicitaties aan de regisseur-schrijver omdat hij de onverwachte Spotify-ster van het jaar is.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.