Jubin Nautiyal met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat zanger gewond is geraakt bij ongeval

0

Jubin Nautiyal
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/JUBIN NAUTIYAL Jubin Nautiyal

Jubin Nautiyal kreeg in de vroege uren van donderdag een ongeluk en werd met spoed naar een ziekenhuis in Mumbai gebracht. De zanger brak zijn elleboog, brak zijn ribben en bezeerde zijn hoofd nadat hij van een trappenhuis viel. Jubin, die in het nieuws is geweest met onder andere zijn populaire nummers “Tu Saamne Aaye”, “Manike”, “Bana Sharabi”, zal na het ongeluk een operatie aan zijn rechterarm ondergaan, vertellen bronnen ons. Hij kreeg het advies om zijn rechterarm niet te gebruiken.

Ondertussen was het pas vorige week dat Jubin optrad tijdens een live concert in Dubai. Over hetzelfde gesproken, zei Jubin in een verklaring: “Ik heb altijd een bevredigende ervaring gehad om op te treden voor het warme publiek van Dubai. Ik ben best opgewonden om daar op te treden en mijn fans te kunnen blijven entertainen.”

De zanger zei verder: “Over een paar dagen is het een feestseizoen en ik kon geen betere manier bedenken om de viering te beginnen en de feeststemming hoog te houden en te genezen door middel van muziek.”

Voor de onervarenen heeft Singer Jubin zichzelf gevestigd als een van de koplopers in de Indiase muziekscene met wereldwijde hits als ‘Raataan Lambiyaan’, ‘Lut Gaye’, ‘Humnava Mere’ en ‘Tujhe Kitne Chahne Lage Hum’, ‘Tum Hallo Aana,” “Bewafa Tera Masoon Chehra”. Met een stem die rustgevend en inkapselend is, verovert Jubin onmiskenbaar de harten van fans in alle landen.

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.