iQoo 11 Pro-specificaties geplaagd, bevestigd met 4.700 mAh-batterij met 200 W oplaadondersteuning

0

iQoo 11 Pro oplaadspecificaties zijn onthuld, vooruitlopend op de aanstaande lancering van de smartphone in China. De vlaggenschip-smartphone zal volgens het bedrijf een batterij van 4.700 mAh bevatten met ondersteuning voor opladen met 200 W. Het bedrijf heeft onlangs aangekondigd dat het de lancering van zijn vlaggenschip iQoo 11-serie in het land, die op vrijdag zou plaatsvinden, had uitgesteld. Een nieuwe lanceringsdatum voor de iQoo 11-serie, bestaande uit de vanilla iQoo 11 en de iQoo 11 Pro, moet nog worden aangekondigd.

Ondertussen plaagt iQoo klanten met de belangrijkste specificaties en functies van de aankomende iQoo 11-serie. Volgens de website van het bedrijf zal de iQoo 11 Pro worden uitgerust met een batterij van 4.700 mAh. Volgens de iQoo biedt de handset ondersteuning voor snel opladen van 200 W.

Bovendien heeft het Chinese smartphonebedrijf ook bevestigd dat de iQoo 11-serie een E6 AMOLED-scherm zal hebben, samen met een verversingssnelheid tot 144Hz. Het display biedt ook ondersteuning voor 1440Hz hoogfrequente PWM-dimming. Er wordt ook bevestigd dat het een piekhelderheid van 1800 nits biedt en LTPO-technologie ondersteunt, waarmee de smartphone de vernieuwingsfrequentie kan aanpassen aan de inhoud op het scherm.

De teaser-afbeeldingen die door de iQoo worden gedeeld, bevestigen ook dat de iQoo 11 een gebogen scherm zal hebben met een uitsparing aan de bovenkant voor de selfiecamera.

Bovendien zal de iQoo 11 Pro naar verluidt worden aangedreven door een Snapdragon 8 Gen 2 SoC en draaien op Android 13 met de OriginOS Forest-skin van het bedrijf erop. Het komt in drie configuraties: 8 GB + 256 GB opslag, 12 GB + 256 GB opslag en 12 GB + 512 GB opslag.

De handset is ook voorzien van een drievoudige camera aan de achterzijde, bestaande uit een Sony IMX866-sensor van 50 megapixels met een diafragma van f / 1.75. Het kan ook een 50-megapixel 150-graden ultragroothoeklens hebben, samen met een 13-megapixel portretsensor. De iQoo 11 Pro krijgt mogelijk ook een 16-megapixel selfie-snapper aan de voorkant, zoals in eerdere rapporten.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.