Het onberispelijke einde van een bijna perfecte franchise (die niet eens eindigde) neemt tijdelijk afscheid van streaming

0

Er zijn maar heel weinig franchises die definitief eindigen, en dat geldt meer dan ooit nu elk eigendom kan worden afgestoft en een legacy-vervolg kan krijgen. Het voelde echter lange tijd alsof Indiana Jones en de laatste kruistocht zou inderdaad de iconische titelheld in een gloed van filmische glorie naar buiten sturen.

De derde aflevering in de originele trilogie stuurde de hoofdcast letterlijk de zonsondergang tegemoet, en er was nauwelijks een betere conclusie voor een langlopende filmserie om voor te buigen. En toch was er geld te verdienen, wat ons uiteindelijk op het pad naar verdeeldheid leidde Koninkrijk van de kristallen schedeleen martelend proces dat bijna twee decennia duurde.

Temple of Doom wordt over het algemeen op enige afstand beschouwd als de zwakste van de drie, maar het is nog steeds een verdomd goede en fenomenaal vermakelijke blockbuster, die je alles vertelt wat je moet weten over de onberispelijke kwaliteit die uit elk frame van Steven Spielbergs onberispelijke trio sijpelt.

indiana-jones-en-de-laatste-kruistocht
via Lucasfilm

Sean Connery binnenhalen als Indy’s oude man was een meesterzet, en Laatste kruistocht slaagt er zelfs in om voor de goede orde een van de beste openingsscènes aller tijden binnen te halen. Is het beter dan Raiders van de verloren ark? discutabel. Is het een steenkoude klassieker op zich? Natuurlijk, en anders beweren zou neerkomen op heiligschennis.

De eerste trailer voor het vijfde en laatste hoofdstuk Indiana Jones en de wijzerplaat van het lot gisteren gevallen, wat er misschien iets mee te maken heeft Laatste kruistocht beginnen aan een eigen zoektocht naar streaming. Volgens FlixPatrol is de actievolle caper opnieuw verschenen op de meest bekeken hitlijst van Paramount Plus, met abonnees die hun fixatie van Indy-goedheid zoeken om ze tot de volgende zomer te helpen.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.