‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ Star Pom Klementieff hints over het lot van Mantis in de MCU

0

Voogden van de Galaxy Vol. 3 ster Pom Klementieff hint naar het lot van haar personage in het Marvel Cinematic Universe nadat de film helemaal is gezegd en gedaan.

Klementieff’s Mantis is net klaar met een gekke tegenslag op aarde, samen met David Bautista’s Drax, toen het paar Kevin Bacon ontvoerde als kerstcadeau voor Chris Pratt’s Peter Quill in de gebeurtenissen van de Disney Plus TV-film The Guardians of the Galaxy vakantie Speciaal.

Nu staan ​​Mantis en de bende klaar om in de komende tijd op het grote scherm te verschijnen Vol. 3, die in de lente van volgend jaar in de bioscopen te zien zal zijn. Toen Klementieff werd gevraagd naar eventuele hints die ze kon geven over de door James Gunn geregisseerde film, beschreef ze het als een “extreem emotioneel” slothoofdstuk van de trilogie, maar hield vol dat er voor sommige personages nog meer avonturen zouden kunnen volgen. Zoals Klementieff de D23 Inside Disney-podcast vertelde:

“Ik kan niet veel zeggen omdat, weet je, de film over een lange tijd zal worden uitgebracht, in mei. Maar wat ik wel kan zeggen is dat het, nogmaals, erg grappig maar ook extreem emotioneel gaat worden. En het zal in sommige opzichten, weet je, het einde van een hoofdstuk zijn, als de Guardians of the Galaxy-familie. Dus we zullen zien wat er daarna gebeurt, weet je? Het is niet zoals ‘over voorbij’, maar weet je, het is nog steeds… het zal daarna anders zijn.’

Toen de podcast-presentator het vooruitzicht van een Mantis-spin-off of Mantis-serie noemde, zei Klementieff: “Ja! Oh, dat zou zeker leuk zijn.”

Dit klinkt niet als enige vorm van officiële bevestiging van een spin-off van Mantis of iets dergelijks, maar het lijkt erop dat Klementieff zeker openstaat voor het idee, in een retorische en zeer speculatieve hoedanigheid. En eerlijk gezegd zouden we ook graag meer van Mantis zien in de toekomst van de MCU.

Voogden van de Galaxy Vol. 3 komt op 5 mei 2023 in de bioscoop.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.