‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ Fans worden emotioneel door de strijdkreet van het laatste hoofdstuk

0

Lasers zullen worden afgevuurd, stuwraketten zullen worden ingeschakeld en harten zullen een keer worden verbrijzeld Voogden van de Galaxy Vol. 3 komt volgend jaar uit. Als het laatste optreden voor in ieder geval deze iteratie van het team, zullen we vrijwel zeker zien dat nogal wat verhaallijnen en karakterbogen hun einde bereiken, en het is een veilige gok dat sommige van die doelen een afwijking van de land van de levenden.

Inderdaad, voor een groep die meestal bekend staat om zijn plezier, humor en ironische jukebox-ravotten, Vol. 3 het ziet ernaar uit om ons uit elkaar te scheuren met een breed scala aan emotionele decorstukken en wat ongetwijfeld enkele iconische MCU-lijnen zullen worden, waarvan er één uiteindelijk in de trailer is beland. En hoewel het technisch gezien niet nieuw is in de franchise, heeft het daverende gebruik tegen de achtergrond van deze nieuwe context Twitter op allerlei manieren doen opleven.

Baby Groot heeft sindsdien een lange weg afgelegd Voogden van de Galaxy Vol. 2, en is allang uitgegroeid tot wat James Gunn ‘Swoll Groot’ noemt, gezien zijn hernieuwde uiterlijk als een opvallend gespierde jonge volwassene die waarschijnlijk een voetbalbeurs heeft bemachtigd. Dit was geen verrassing voor iemand die hem al een glimp had opgevangen in de Vakantie speciaalmaar de echte verrassing was de manier waarop hij zijn overleden vader channelde in de staart van de trailer die ieders harten deed zwellen.

Terwijl we het achtergrondverhaal van Rocket leren, ontdekt Groot misschien iets van zijn eigen verleden, wat misschien de vonk is die uiteindelijk deze toch al klassieke scène verlicht.

En dat is nog maar een klein voorproefje van hoe James Gunn nog een laatste keer met ons hart zal spelen; om ervoor te zorgen dat je emoties de juiste klauteren krijgen, moet je ze vangen Voogden van de Galaxy Vol. 3 wanneer het op 5 mei 2023 in de bioscoop verschijnt.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.