Garena Free Fire Max verzilver codes 2 december 2022: win dagelijkse beloningen

0

Garena Free Fire Max is een vernieuwde versie van Garena Free Fire. Het is een multiplayer battle royale-game die in 2021 debuteerde na het verbod van de laatste door de Indiase regering. De online game biedt gratis in-game items zoals wapens, diamanten, skins en meer. De genoemde beloningen kunnen worden gewonnen met behulp van dagelijkse beloningscodes.

De ontwikkelaars van het spel blijven deze alfanumerieke codes bestaande uit hoofdletters en cijfers dagelijks bijwerken. Spelers kunnen een speciale website bezoeken waar ze de beschikbare codes kunnen inwisselen. De dagelijkse beloningscodes zijn echter beperkt beschikbaar (maximaal 12 uur) en alleen voor de eerste 500 gebruikers. Dus schiet op en wissel de codes in voordat ze uitgeput raken.

Door deze codes in te wisselen, maken spelers kans op Rebel Academy Weapon Loot Crate, Revolt Weapon Loot Crate, Diamonds Voucher, Fire Head Hunting Parachute met dagelijkse inwisselcodes.

Zodra de codes zijn ingewisseld, moeten spelers naar de spelkluis gaan waar een spelmuur zal verschijnen. Gebruikers hebben toegang tot goud of diamanten in ruil voor deze codes. Garena Free Fire Max-verzilveringscodes kunnen ook worden gebruikt om in-game-items te kopen, zoals wapenkist van de rebellenacademie, wapenkist voor revolte-wapens, diamantvouchers, vuurhoofd-jachtparachute en meer.

Hier is de lijst met alle actieve codes voor 2 december 2022:

ZYPPXWRWIAHD

FF10617KGUF9

FF11HHGCGK3B

Y6ACLK7KUD1N

ZRJAPH294KV5

FF119MB3PFA5

SARG886AV5GR

8F3QZKNTLWBZ

FF10GCGXRNHY

FF1164XNJZ2V

FF11DAKX4WH

YXY3EGTLHGJX

Garena Free Fire Max-codes inwisselen

Ga naar de officiële Rewards Redemption-site van de game in Chrome

Log in op uw account met Facebook, Twitter, Google of VK ID

Kopieer nu de hierboven genoemde codes en plak ze in het tekstvak

Klik op Bevestigen om verder te gaan. Je ontvangt de beloningen in de in-game mailsectie. Goud of diamanten worden automatisch aan de accountportefeuille toegevoegd.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.