Fans verwoest als K-Pop Power Couple hun verloving afzegt en uit elkaar gaat

0

Vandaag zal de geschiedenis ingaan als een donkere dag voor K-Pop-stans, aangezien het “gouden koppel”, DAWN en HyunA, er niet meer zijn. De twee hadden sinds 2018 een schijnbaar stabiele relatie en betaalden de prijs voor hun liefde door uit entertainmentbedrijf CUBE te worden opgestart.

Maar een tijdlang kende hun liefde geen grenzen en fans vierden namens hen feest in februari toen de twee aankondigden dat ze nu verloofd waren. Hun huwelijk zou een gedenkwaardige gebeurtenis in de K-Pop-geschiedenis zijn geweest, maar nu, met dank aan een korte Instagram-post van HyunA, wordt de relatie beëindigd:

“We zijn uit elkaar. We besloten om goede vrienden en collega’s te blijven. Dank u altijd voor uw steun en vriendelijk over ons kijken.”

Als je goed luistert, kun je misschien nog steeds het gejammer horen van K-Pop-stans over de hele wereld als ze ontdekken dat deze sprookjesachtige romance niet lang en gelukkig zal eindigen. Laten we een duik nemen in K-Pop Twitter, waar de sfeer, laten we zeggen, niet geweldig is:

Geschokte tranen vloeien:

Sommigen doen hun best om hierin een zilveren voering te vinden:

Laten we eens terugkijken op hoeveel tegenspoed dit paar zegevierde:

We verwachten dat er uiteindelijk meer details naar voren zullen komen over waarom K-Pop’s machtspaar. Maar wat die ook blijken te zijn, het is veilig om te zeggen dat onze week verpest is en dat we opgerold op de bank samen stilletjes hun grootste hits terugkijken op YouTube.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.