Energierekening: Experts onthullen ‘grootste gebied voor warmteverlies’ in huizen om kosten te helpen beperken | Wetenschap | Nieuws

0

Smart Energy deelt tips om de energierekening te verlagen

Met energierekeningen die voor Britse huishoudens gemiddeld het dubbele kosten in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar, zijn de Britten waarschijnlijk op zoek naar elke tip in het boek om te helpen besparen op kosten. En terwijl de verhoging van de energieprijsgarantie opdoemt, waardoor er £ 500 extra op de rekening komt te staan ​​voor typische huishoudens wanneer het prijsplafond van £ 2.500 stijgt naar £ 3.000 voor typische huishoudens, zou de dreigende verandering velen bang kunnen maken om over te schakelen op de energieprijsgarantie. verwarming om deze winter te houden. Maar experts hebben onthuld hoe u uw verwarmingssysteem zo efficiënt mogelijk kunt maken als u uw thermostaat aanzet, om ervoor te zorgen dat geen van de dure energie verloren gaat.

Volgens The Greenage, een adviescommunity voor energiebesparing, ontsnapt ongeveer 25 procent van de warmte van je ketel via het dak. Ondertussen kan tot 35 procent van de warmte ontsnappen via openingen in ramen, deuren en muren, meldt The Mirror.

Dit is waarschijnlijker als u een bepaald type isolatie heeft dat “een verminderde effectiviteit heeft en geüpgraded moet worden”, wat na vele jaren kan gebeuren.

De experts van The Greenage zeiden: “Je kunt controleren of je extra isolatie nodig hebt door een stopcontact op een buitenmuur van je huis te selecteren.”

Ze merken op dat u kunt controleren of u extra isolatie nodig heeft door een stopcontact op een buitenmuur van uw huis te selecteren. Ze zeiden dat alles wat je hoeft te doen, gewoon de stroom van het stopcontact uitschakelt en het deksel van het stopcontact haalt, zodat je kunt zien hoeveel isolatie er is en in sommige gevallen welk type.

boiler

Experts hebben de gebieden onthuld waar de meeste warmte uit uw huis ontsnapt (Afbeelding: Getty)

rekeningen

Rekeningen zijn torenhoog verzonden (Afbeelding: Getty)

Ze voegden eraan toe: “Als je je type isolatie opzoekt, kun je bepalen of het moet worden vervangen of verhoogd in de R-waarde (de weerstand van een materiaal tegen warmte die er met een bepaalde dikte doorheen stroomt.”

En om het verlies van warmte door muren, ramen en deuren, de gebieden waar de meeste warmte ontsnapt, te beperken, raden ze afdichting aan. de scheuren met kit of schuim. Ondertussen kunnen grotere scheuren isolatieschuim vereisen als ze effectief moeten worden afgedicht.

De experts zeiden: “Het grootste gebied voor warmteverlies in de meeste huizen zijn tocht in de muren, ramen en deuren. Het is typerend dat deze plekken minder opvallen dan je zou denken. Slechts een enkele opening van 1/8 inch onder een standaard 36-inch brede deur lekt net zoveel koude warmte naar buiten als een gat van bijna 2,5 inch door een muur.

“Houd er ook rekening mee dat het tochtstrippen uiteindelijk over een paar jaar zal verslijten, dus het afdichten van tocht en het vervangen van oudere tochtstrippen kan helpen de warmte in huis te houden waar het thuishoort.”

LEES MEER: NASA annuleert dure monitoringsatelliet voor broeikasgassen

Isolatie

Deskundigen adviseren u om na te gaan welk type isolatie u heeft (Afbeelding: Getty)

De experts waarschuwden dat er ook warmte door de vloer kan ontsnappen als de kwaliteit van uw vloer slecht is. Als dit het geval is, kan tot 10 procent van uw verwarming direct onder uw voeten ontsnappen.

Ze zeiden: “Huizen kunnen ongeveer 10 procent van hun warmte via de vloer verliezen. Goed geïsoleerde vloerverwarming is een geweldig alternatief. Vloerverwarming is een extra warmtebron die afkomstig is van de vloer in plaats van gewone radiatoren, wat betekent dat er minder energie nodig kan zijn. om je huis te verwarmen.”

Vloerverwarming kan echter erg duur zijn om te installeren en te gebruiken, en u kunt tot vier keer de prijs betalen in vergelijking met een nat vloerverwarmingssysteem. Ondertussen kan het gebruik van vloerverwarming gedurende ongeveer zes uur zelfs een extra 1 procent per vierkante meter opleveren voor de energierekening van een huishouden, wat betekent dat dit waarschijnlijk niet de beste keuze is als u probeert geld te besparen.

Maar hoewel de warmte uit verschillende delen van uw huis kan ontsnappen, zeggen experts dat nieuwe isolatie van vitaal belang kan zijn om de rekeningen laag te houden. Nu heeft de regering een nieuwe regeling onthuld om huishoudens te helpen hun huis te isoleren, de zogenaamde ECO+-regeling.

NIET MISSEN
Duitsland beschaamd vanwege het sluiten van een gasdeal met Qatar [INSIGHT]
Archeologen doen meer vondsten in de Romeinse villa van Rutland [REPORT]
Brussel wekt woede op omdat het de export van nucleaire technologie naar het VK blokkeert [REVEAL]

Subsidie ​​Shapps

Shapps onthulde een isolatieplan van £ 1 miljard (Afbeelding: Getty)

Hierdoor zal de regering tot £ 1 miljard geven aan huishoudens met een gemiddeld inkomen in het VK om de energie-efficiëntie van hun huizen te helpen verbeteren. Bedrijfssecretaris Grant Shapps zei dat het programma “een ander onderdeel is van een totaalpakket om mensen in deze moeilijke tijd te helpen”, en beweerde dat – zonder overheidssteun – de rekeningen “absoluut torenhoog” zouden zijn geweest.

Hij vertelde GB News: “Wat we willen doen, is ervoor zorgen dat mensen hun huis, als ze niet zo energiezuinig zijn – technisch gezien betekent dat een energiecertificaat van D of lager – kunnen gebruiken en het rendement ervan kunnen verbeteren. Dat betekent gewoon voor de hand liggende zaken als isolatie, spouwmuurisolatie, die natuurlijk allemaal geld kosten.

“Deze £ 1 miljard – die bovenop veel meer geld komt dat eerder is verstrekt – is bedoeld om iedereen in elk type woning – het kan particulier gehuurd zijn, het kan zijn eigen huis of sociale woning zijn – in staat te stellen het onroerend goed in om ervoor te zorgen dat het aan die hogere normen voldoet. En dat zal mensen behoorlijk wat geld besparen – meer dan £ 300 per jaar. En dit is de regering die echt meer doet om te helpen. “

Maar liefdadigheidsinstellingen voor brandstofarmoede hebben gewaarschuwd dat vanaf volgend jaar, met het einde van de £ 400 Energy Bills Support Scheme (EBSS) die gericht is op het helpen van de meest kwetsbaren en het veranderen van het prijsplafond, er een stijging van 40 procent zal zijn op de huidige prijzen en gemiddelde prijzen. zal meer dan verdubbeld zijn in 18 maanden.

Rekening

Rekeningen kunnen met 40 procent omhoog (Afbeelding: Getty)

Adam Scorer, CEO van National Energy Action (NEA), waarschuwt: “Deze winter is al somber geweest en volgend jaar wordt het nog erger. Nu de overheidssteun wordt afgebouwd en de energierekening in april weer omhoog schiet, zal een op de drie huishoudens zal in brandstofarmoede zijn.

“Dat betekent dat velen van hen gedwongen zullen worden om naar bed te gaan terwijl ze jassen dragen, douches en warm water rantsoeneren, het betekent enorme schulden oplopen of zichzelf loskoppelen en koud worden. Miljoenen van de meest kwetsbaren – verzorgers, mensen met een handicap, mensen met een laag inkomen en leven in inefficiënte huizen – hebben deze winter al de dupe.

“De situatie zal volgend jaar alleen maar erger worden. De gevolgen hiervan zijn verwoestend voor zowel de fysieke als de mentale gezondheid. Vergis je niet, koude huizen kunnen dodelijk zijn. Overheidsinterventie moet prioriteit geven aan de meest kwetsbaren in 2023 en daarna.”

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.