Dit is je kans om Apple iPhone 13 te kopen voor ₹ 45.200 op Flipkart

0

Ben je van plan een iPhone 13 te kopen? Online handelsplatform Flipkart heeft een aanbieding voor je. Als onderdeel van de deal krijg je Apple iPhone 13 bij 45.200. Geïnteresseerd? Hier is hoe de deal werkt

Flipkart heeft de Apple iPhone 13 tegen een gereduceerde prijs van 65.999 voor de basisvariant (128 GB). Dit is een korting van 5% op de huidige verkoopprijs van de telefoon 69.900.

Daarnaast is er een ruilaanbod van maximaal 17.500. Afhankelijk van de staat waarin je oude smartphone verkeert, kun je maximaal € 5,- korting krijgen 17.500 in ruil. Dan komt het bankaanbod met 5% cashback voor creditcardhouders van Flipkart Axis Bank. Dit vertaalt zich naar 3.299 korting op de prijs van de telefoon. Door al deze aanbiedingen en kortingen te combineren, kun je de iPhone 13 kopen bij 45.200 van Flipkart.

Houd er rekening mee dat Amazon ook de iPhone 13 heeft vermeld op 65.999 op de site. Er is een cashback van 5% voor creditcardhouders van Amazon Pay ICICI Bank. De maximale inruilkorting die Amazon biedt is echter 13.350.

Apple iPhone 13 specificaties

Apple iPhone 13 wordt aangedreven door de A15 Bionic-chipset – degene die ook de iPhone 14 aandrijft. De smartphone wordt geleverd met een 6,1-inch Super Retina XDR-scherm en kan bogen op een lange batterijduur. Het is uitgerust met een 12MP-camera aan de voorkant voor selfies. Er is ook een 12 MP dubbele camera aan de achterkant.

Ondertussen heeft Apple de prijs van iPhone SE in India verhoogd. De smartphone werd in maart van dit jaar gelanceerd met een startprijs van Rs43.900. Ter herinnering, de handset heeft drie opslagmodellen: 64 GB, 128 GB en 256 GB. Alle drie de modellen waren geprijsd op 43.900, 48.900 en respectievelijk 58.900. Na de laatste prijsstijging staan ​​de varianten vermeld op 49.900 (64 GB), 54.900 (128GB) en 64.900 (256 GB) op de Apple India-website. De telefoon heeft een algehele prijsstijging van 6.000.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.