Discord biedt makers manieren om geld te verdienen via abonnementen

0

De populaire gaming-chat-app Discord heeft donderdag aangekondigd dat het videomakers zal helpen geld te verdienen op het platform door middel van gedifferentieerde abonnementen.

In de VS gevestigde makers of Discord-serveroperators, die soms honderdduizenden leden hebben, kunnen gebruikers nu tussen $ 3 en $ 10 per maand in rekening brengen, waarbij ze 90% van het geld dat ze verdienen behouden voor premiumfuncties en voordelen.

“Of het nu een Discord-server is die is toegewijd aan het werk van een bepaalde maker van inhoud of een community die zich rond een bepaald onderwerp verzamelt, deze servereigenaren nemen de tijd om conversatie, verbinding en creativiteit in hun omgeving te vergemakkelijken”, zegt Derek Yang, Discord’s groep productmanager. “Nu is het tijd om ze terug te ondersteunen.”

De 150 miljoen maandelijkse actieve gebruikers van Discord Inc. komen massaal naar miljoenen servers voor onderwerpen en interesses, van Ariana Grande tot Fortnite. Ooit beschouwd als een niche-gaming-voicechat-app, is Discord uitgegroeid tot een hub voor allerlei soorten gesprekken via tekst, audio en video. Het bedrijf genereert inkomsten via zijn Nitro premium abonnementsaanbod, dat gebruikers voordelen biedt zoals aangepaste emoji’s en HD-videostreaming. Het nieuwe Server Subscription biedt een andere manier om geld te verdienen met zijn grote en actieve gebruikersbestand.

De populaire TikTok-maker Denarie Taylor, bekend als Bella Poarch, debuteerde donderdag met haar Server Subscriptions-pagina. Haar abonnees kunnen toegang krijgen tot meer van haar video-inhoud of verbeterde machtigingen om openbare threads te plaatsen of te stemmen in community-enquêtes.

Dit verhaal is gepubliceerd vanuit een nieuwsagentschap zonder aanpassingen aan de tekst.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.