Bethesda werkt aan een nieuwe mobiele game

0

Starfield-ontwikkelaar Bethesda werkt momenteel aan een nieuwe mobiele game, hoewel het onduidelijk is op welke van zijn beroemde franchises deze is gebaseerd.

In een gesprek met Lex Fridman tijdens de laatste aflevering van zijn podcast onthulde Bethesda uitvoerend producent en Starfield-regisseur Todd Howard dat de ontwikkelaar van Elder Scrolls en Fallout nog een mobiele game in de maak heeft.

Sprekend over de conceptuele verschillen tussen het ontwerpen van een consolegame versus een game voor mobiel, zei Howard ronduit: “Nou, we hebben een paar dingen gedaan en we hebben een nieuwe mobiele game waar we aan werken en die we nog niet hebben aangekondigd. Ik ben verliefd op.”

Hij gaf niets anders weg over het genre, de releasedatum, enzovoort, maar zinspeelde wel dat het een meer diepgaande ervaring zou zijn in plaats van een spel dat bedoeld is om in korte uitbarstingen te worden gespeeld.

“We hebben gemerkt dat onze games, met name Fallout Shelter, mensen daar een uur of twee zullen zitten. Ze zullen daar gewoon zitten en het spelen. Grote aantallen mensen zullen het uren per dag spelen.”

Fallout Shelter werd in 2015 uitgebracht als een simulatiespel voor constructie en beheer waarin spelers een Vault overnemen en deze in de loop van de tijd uitbreiden, maar de ontwikkelaar heeft sindsdien niet veel anders gedaan op het gebied van mobiele apparaten.

Het zal waarschijnlijk nog even duren voordat we meer horen over deze nieuwe game, aangezien deze nog niet officieel is aangekondigd door Bethesda. Fallout Shelter werd echter rond dezelfde tijd uitgebracht als Fallout 4, dus als het een koppeling is met Bethesda’s ruimte-RPG Starfield, zal het misschien volgend jaar rond dezelfde tijd worden uitgebracht.

Ryan Dinsdale is een IGN-freelancer en waarnemend Britse nieuwsredacteur. Hij zal de hele dag over The Witcher praten.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.