Andrew Garfield explodeert op Spotify verpakt dankzij Oscar-genomineerde musical

0

Andrew garfield‘s uitstapje naar musicals met die van vorig jaar Tik Tik… Boem! leverde hem niet alleen een Oscar-nominatie op, maar het bevestigde de acteur ook op de lijst van meest beluisterde artiest van het jaar van veel muziekliefhebbers.

Dankzij Spotify Wrapped, de jaarlijkse verzameling van de meest beluisterde artiesten van gebruikers in de favoriete app voor velen als het gaat om het luisteren naar muziek, comedyalbums en podcasts, geniet Garfield nu van een nichedeel van de schijnwerpers dat is een showcase van het enorme talent van de acteur.

Garfield is misschien net de Academy Award kwijtgeraakt aan Will Smith voor Koning Richard eerder dit jaar, maar hij stond nog steeds bovenaan de nummer één artiestenplaats voor veel Spotify-gebruikers.

Voor een Twitter-gebruiker bracht de onthulling dat Garfield hun meest beluisterde artiest was tijdens de meest recente ronde van de aarde hen tot tranen toe.

Garfield is nu de eigenaar van niet alleen de afspeellijsten van veel mensen, maar ook van hun harten.

De aanwezigheid van Garfield’s gouden vocalen uit de door Lin-Manuel Miranda geregisseerde musical op Spotify-afspeellijsten kan slechts door één fan worden omschreven als “zeer gerechtvaardigd”.

Sommige gebruikers hadden Garfield het hele jaar door zo zwaar geroteerd dat het beschamend was om toe te geven.

Garfield streden zelfs om dominantie tussen ‘s werelds grootste K-popbands, voor één Twitter-gebruiker.

Vorig jaar hernam Garfield zijn beroemde rol als Peter Parker voor de kaskraker Spider-Man: Geen weg naar huis. Voor die tijd was de laatste keer dat hij het personage speelde in 2014 The Amazing Spider-Man 2. Het is echter aantoonbaar nadat Garfield de superheldenfranchise van Sony verliet dat enkele van zijn meest opwindende rollen ontstonden, zoals in veelgeprezen films als Ijzerzaag Ridge (waarvoor hij ook een Oscar-nominatie kreeg), Stilteen die van Netflix Tik Tik… Boem!een bewerking van de veelgeprezen semi-autobiografische musical met dezelfde naam van Huur bedenker Jonathan Larson.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.