Amnesia: The Bunker aangekondigd, belooft grote veranderingen in de serie

0

Frictional Games heeft de volgende game in de gruwelijke Amnesia-serie aangekondigd, Amnesia: The Bunker, en het is mogelijk de grootste afwijking van de serie tot nu toe.

De studio heeft aangekondigd dat hun volgende Amnesia-game in 2023 naar Xbox, PlayStation en pc zal komen. De ontwikkelaars noemen Amnesia: The Bunker hun meest open game tot nu toe met spelers die een semi-open wereld kunnen verkennen met nauwelijks scriptgebeurtenissen.

Dit betekent dat spelers verschillende paden en gebieden kunnen verkennen zonder te worden beperkt, maar de terreur zal komen van een “altijd aanwezige dreiging”, dus wees gewaarschuwd.

Bovendien kunnen spelers hun speelstijl kiezen, aangezien ze worden uitgerust met zowel een revolver als een luidruchtige dynamo-zaklamp. Hoewel spelers zichzelf kunnen verdedigen, kunnen ze ook overleven door middel van stealth.

Amnesia: The Bunker speelt als een Franse soldaat die wordt achtervolgd door zijn geheugenverlies. De game speelt zich af in een donkere bunker uit de Eerste Wereldoorlog.

Frictional belooft meerdere oplossingen voor elke taak, puzzel en andere obstakels, die allemaal bijdragen aan het nieuwe gevoel van vrijheid en openheid in de nieuwe Amnesia-game. De semi-open wereld moedigt actief onderzoek en experimenteren aan volgens de ontwikkelaars, maar elke beslissing kan de uitkomst van hoe de game reageert, veranderen.

Aangezien het spel geen script heeft, zullen objecten, bedreigingen en middelen ook veranderen in elke playthrough.

Amnesia: The Bunker is de nieuwste game in de Amnesia-serie, na Amnesia: The Dark Descent, Amnesia: A Machine for Pigs en Amnesia: Rebirth. Je kunt de recensie van IGN voor Amnesia: Rebirth hier lezen.

Matt TM Kim is de nieuwsredacteur van IGN. Je kunt hem bereiken @lawoftd.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.