Akshay Kumar gefascineerd door vrouwelijke cadetten die trainen aan de National Defense Academy, deelt virale foto

0

Vrouwelijke cadetten bij NDA
Afbeeldingsbron: TWITTER/AKSHAYKUMAR Vrouwelijke cadetten trainen aan de National Defense Academy

Akshay Kumar ging vrijdag naar sociale media om zijn opwinding te uiten over een foto met de allereerste groepstraining voor alleen vrouwen aan de National Defense Academy (NDA) in Khadakwasla, Pune. Akshay zei dat hij door hen ‘gefascineerd’ was en de tijd nam om zijn goede wensen te delen. Het beeld wordt verhandeld op sociale media en nu Akshay het deelt op de microblogsite, neemt de betrokkenheid van gebruikers toe. Degenen die Akshay op Twitter volgen, begroetten ook de partij met alleen vrouwen bij NDA en wensten hen succes.

Akshay Kumar op virale foto van batch met alleen vrouwen bij NDA

Vorig jaar was het voor het eerst in India dat vrouwen het NDA-examen mochten afleggen. Na de laatste ronde voegde de eerste lichting van 19 vrouwelijke cadetten zich bij de trainingsacademie in Khadakwasla, Pune. De virale foto toonde ze in één frame. Alle cadetten waren gekleed in hun uniform terwijl ze naast de senioren van de academie poseerden. Onderschrift van de afbeelding schreef Akshay: “Deze foto is fascinerend! De allereerste groep vrouwelijke cadetten die een opleiding volgen aan de National Defense Academy Khadakwasla. Meer macht voor jullie, meiden! God zegene (sic).”

Lees: Hansika Motwani-Sohael Khaturiya danst tijdens mehendi-ceremonie, actrice is gelukzalige aanstaande bruid | FOTO’S

Netizens reageren op het virale beeld van een batch met alleen vrouwen bij NDA

Net als Akshay Kumar waren gebruikers van sociale media ook lovend over de vrouwelijke cadetten die op de foto poseerden. Een netizen schreef: “Jai hind (sic).” Een ander merkte op: “Trots moment (sic).”

Er moet aan worden herinnerd dat het Hooggerechtshof in augustus 2021 in een bevel de weg heeft geëffend voor de toegang van vrouwen tot de prestigieuze militaire opleidingsacademie. Er werden 77 lakh-aanvragen van vrouwelijke kandidaten ontvangen voor toegang tot de National Defense Academy (NDA).

In november 2021 verschenen 1,77 lakh-vrouwen voor het NDA-examen. De definitieve lijst met geselecteerde kandidaten voor dit examen werd op 14 juni 2022 gepubliceerd. Van de 19 geselecteerde vrouwen gaan er tien het leger in, zes de luchtmacht en drie bij de marine, zeggen rapporten.

Lees: Shah Rukh Khan voert Umrah uit in Mekka: Wat is de betekenis van deze islamitische bedevaart

(Met PTI-ingangen)

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.