Voormalig Zelda-regisseur werkt aan Open World Dress Up RPG, Infinity Nikki

0

Voormalig The Legend of Zelda-regisseur Kentaro Tominaga werkt aan een verkleed-RPG in een open wereld genaamd Infinity Nikki.

Zoals gemeld door Kotaku, leidt Tominaga de game bij ontwikkelaar PaperGames nadat hij als ontwerper aan The Legend of Zelda: Breath of the Wild heeft gewerkt en als directeur van de Expansion Pass.

Infinity Nikki heeft een bijna Disney-achtige mix met anime-esthetiek en een kerngameplay-loop van het verkennen van een kleurrijke open wereld vol puzzels en platformactie.

Hoofdpersoon Nikki kan van outfit veranderen om verschillende vaardigheden en taken uit te voeren, en zoals een onthullende trailer (hierboven) laat zien, omvat dit onder meer vissen, koken en insecten vangen.

“Ga mee met Momo en Nikki terwijl ze aan een nieuw avontuur beginnen door verschillende kledingstukken te verzamelen, puzzels op te lossen en geheime gebieden in de wereld te ontdekken”, luidt de aankondigingspost. “Kleed je voor de gelegenheid en rust verschillende outfits uit om toegang te krijgen tot vaardigheden zoals vissen, insecten vangen en drijven.”

De Nikki-franchise begon op mobiel met Nikki UP2U: A Dressing Story als een veel eenvoudiger 2D-aankleedspel, en omvat sindsdien drie andere titels, allemaal op mobiel. Dit zal echter veranderen met Infinity Nikki, dat is bevestigd voor PlayStation 4, PlayStation 5 en pc naast Android- en iOS-apparaten. Tot nu toe is er geen releasedatum of -venster gedeeld.

Ryan Dinsdale is een IGN-freelancer en waarnemend Britse nieuwsredacteur. Hij praat de hele dag over The Witcher.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.