Terraria-update is een grote verrassing voor de community

0

Terraria heeft zojuist een verrassende update gekregen die een hele reeks nieuwe inhoud toevoegt, ondanks het feit dat in 2020 werd beweerd dat updates voor de populaire sim zouden eindigen.

De Labour of Love-update brengt omgekeerde werelden met zich mee, een melee-revisie, de mogelijkheid om te transformeren in een wolf en tal van nieuwe items naast andere coole toevoegingen aan het spel.

“Deze update is een liefdesbrief aan al onze fans”, luidt de officiële patch-opmerkingen. “Labour of Love bevat veel fansuggesties, terwijl we ook veel kleine dingen aanpakken waarvan we denken dat iedereen er iets mee kan en van zal genieten. Traditiegetrouw hebben we een paar verrassingen voor jullie achtergelaten om zelf te ontdekken. Als klap op de vuurpijl konden we dit voor iedereen tegelijk bekendmaken… voor het eerst kunnen Terrarians overal samen een gloednieuwe update vieren!”

Terraria’s Labour of Love-update is uitgebracht op 28 september en brengt een uitgebreide update naar de game. Het meest opvallende is dat een nieuw wereldzaadje omgekeerde werelden in het spel brengt.

“Een idee dat voor het eerst werd besproken tijdens de release van Journey’s End, Don’t Dig Up zet de wereld van Terraria op zijn kop – letterlijk!” de patch-aantekeningen onthullen. “De speler begint zijn avontuur in de diepten van de onderwereld, compleet met alle nieuwe flora om vroege middelen te helpen verschaffen.”

Opstijgen naar “The Up” verandert de zaken echter, met bedreigingen die exponentieel toenemen totdat spelers de Surface bereiken – een gruwelijke en onherbergzame plek die de moed van zelfs de meest doorgewinterde Terrariër op de proef zal stellen.

Andere toevoegingen zijn onder meer een nieuwe reeks Town Slimes, die gemakkelijk te herkennen zijn aan “hun voorliefde om te proberen zich te verkleden en te passen in de Terrariaanse samenleving.”

“Deze cast van personages zit boordevol persoonlijkheid, en spelers die dapper en slim genoeg zijn om ze op te zoeken tijdens hun avonturen, krijgen de kans om alle acht Town Slimes naar hun steden / bases te laten verhuizen”, legden ze uit.

Er zijn ook verschillende nieuwe soorten blokken en een reeks “nuttige items”, waaronder een verbeterde Clentaminator, een teleporteerapparaat genaamd Shellhpone, nieuwe bouwgereedschappen en Lilith’s Necklace – een item waarmee spelers in een wolf kunnen veranderen.

De update brengt ook veel revisies en levenskwaliteitsfuncties met zich mee, die volledig te vinden zijn in de patch-opmerkingen.

IGN’s Terraria-recensie gaf het 9/10 en zei: “Hoewel het er op het eerste gezicht uitziet als gewoon weer een “ik ook” indiegame die probeert mee te liften op het succes van Minecraft, breidt Terraria de bekende sandbox-gameplay uit met een grotere nadruk op gevechten en avontuur dat zeer bevredigend blijkt te zijn.”

Meer lezen over Terraria? Bekijk de Don’t Starve-crossover van Terraria en ontdek waarom het zo moeilijk was om Terraria naar Google Stadia te brengen.

Ryan Leston is entertainmentjournalist en filmcriticus voor IGN. Je kunt hem volgen Twitteren.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.