Taylor Swift Bejewels Spotify verpakt terwijl Swifties het niveau van hun obsessie ontdekken

0

Taylor Swiftt blijft de muziekindustrie domineren door de op een na meest beluisterde artiest op heel Spotify te worden. Swifties vieren de gelegenheid door hun te delen Spotify verpakt resultaten, de jaarlijkse onthulling van de streamer van naar welke nummers en artiesten gebruikers het meest hebben geluisterd. En laten we zeggen dat als het gaat om het fandom van Taylor Swift, je zeker niet op je eigen kind bent.

Er zijn er die naar de muziek van Swift luisteren en er zijn er die enkel en alleen luister naar de muziek van Swift, een hele nieuwe soort Swifties die zichzelf tot de top 0,1 procent van de fans van de zanger rekenen, en die, als je het hen vraagt, waarschijnlijk helemaal niet verrast zijn door de resultaten.

Zo’n niveau van aanbidding staat toch gelijk aan een kaartje voor The Eras Tour, toch? De kaartverkoop voor de zesde studio van Swift werd berucht geannuleerd vlak voordat ze voor het grote publiek openging en Ticketmaster brak onderweg meerdere keren, waardoor talloze Swifties met lege handen wegliepen.

Het is minder dan twee maanden geleden sinds het recordbrekende album van Swift Middernachten uitgebracht, maar de nummers op het album behoren nu al tot de talloze Swifties waar het meest naar is geluisterd van het jaar, wat verbijsterend maar niet helemaal verrassend is. Wat nog verbijsterender is – nee, indrukwekkend – is dat sommige Swifties “All Too Well (10-Minute Version) (Taylor’s Verizon)” als hun nummer één nummer van het jaar hebben. Het is een nummer van 10 minuten voor het geval dat herhaald moet worden. Laat die cijfers even bezinken.

Maar wie hier echt de kroon spant, is één Twitter-gebruiker die niet in de top 1 procent zat, of in de top 0,5 procent, maar in de top ..005 procent met 85.000 streams. Jij wint, goede Swiftie.

Taylor Swift’s greep op luisteraars is tientallen jaren diep en de 32-jarige popster heeft geen enkele indicatie getoond dat ze binnenkort zal vertragen. Met nog een aantal opnieuw opgenomen albums in het verschiet en een tournee van 52 dagen volgend jaar (en waarschijnlijk ergens onderweg een verrassingsalbum), hebben Swifties genoeg tijd om te genieten van hun 1 procent-status en ernaar te streven om doe het volgend jaar (en het jaar daarna) helemaal opnieuw.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.