Streets of Rage Composer maakt een gloednieuwe game… voor de Sega Genesis

0

Voor het eerst in bijna drie decennia werkt videogamecomponist en ontwerper Yuzo Koshiro aan een nieuwe game voor de Sega Genesis.

Koshiro is vooral bekend door zijn bijdragen aan klassieke gameseries zoals Streets of Rage, The Revenge of Shinobi, Actraiser, Ys en meer. Nu werkt de ontwikkelaar aan een gloednieuwe shoot ’em up-game die is ontworpen voor de originele Genesis/Mega Drive-hardware.

Zoals onthuld op Twitterenplaatste Koshiro een paar afbeeldingen van het spel waarop een ruimteschip te zien is dat door een schijnbaar buitenaardse planeet vliegt.

Koshiro schreef: “Het ziet eruit als een oude shoot ’em up, maar het is een nieuwe game die we aan het ontwikkelen zijn, die teruggrijpt naar beroemde franchises in de jaren 80. We zullen het uitbrengen voor MD / Genesis. Ik maak de soundtrack en ben geweest ook terug als game-ontwerper sinds Beyond Oasis.”

De componist voegde eraan toe dat de soundtrack en geluidseffecten ook van de authentieke hardware zullen lopen.

De game is in ontwikkeling bij Ancient, de studio van Koshiro sinds de jaren negentig. Deze nieuwe titel wordt de eerste Genesis-game van Koshiro sinds Beyond Oasis uit 1994.

In verschillende reacties op Twitter zei Koshiro dat de studio meerdere manieren overweegt om de game uit te brengen, inclusief fysieke karren. De ontwikkelaar schreef ook dat de voortgang van de game net is begonnen en dat de releasedatum, prijs en platforms momenteel allemaal in de lucht zijn.

Koshiro is de afgelopen jaren actief gebleven in de videogamescene. De componist wordt gecrediteerd voor verschillende recente games, waaronder Super Smash Bros. Ultimate, Streets of Rage 4, de aankomende Mina the Hollower en meer.

Logan Plant is een freelance schrijver voor IGN die nieuws over videogames en entertainment behandelt. Hij heeft meer dan zes jaar ervaring in de game-industrie met bylines bij IGN, Nintendo Wire, Switch Player Magazine en Lifewire. Vind hem op Twitter @LoganJPlant.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.