Steam Games in India worden duurder, aangezien Valve regionale prijsaanbevelingen bijwerkt

0

De nieuwe regionale prijzen van Steam staan ​​op het punt pc-games duurder te maken in India. Valve heeft zijn regionale prijstool geüpdatet, waarbij nieuwe, hogere kosten zijn vastgesteld voor alle ondersteunde valuta’s buiten de VS. In India zullen de kosten naar verwachting met 85 procent stijgen, om zich aan te passen aan de continu groeiende inflatie, die nu de game-distributie-industrie treft. Bijvoorbeeld een pc-game die oorspronkelijk voor Rs. 1.299 kost nu Rs. 2.400 op Steam. Voor alle duidelijkheid: de prijsverhoging weerspiegelt niet de daadwerkelijke gamekosten op Steam. Dit zijn eerder aanbevelingen voor ontwikkelaars, die de uiteindelijke controle hebben over de prijzen.

“We denken dat het een nuttige gids is, maar met koopkracht en wisselkoersen die voortdurend evolueren, moesten we belangrijke wijzigingen aanbrengen in die conversie-aanbevelingen om up-to-date te blijven”, zei Valve in een blogpost. “De nieuwe aanbevelingen zijn nu live, maar zoals altijd hebben ontwikkelaars op Steam de controle over hun eigen prijzen.” De nieuwe Steam-prijstool is nu live, met een instructievideo die ontwikkelaars begeleidt bij het bepalen van de juiste prijzen voor hun games.

Valve merkt specifiek op dat er geen “vereiste of verwachting” is om de prijzen afhankelijk van de regio te verhogen, maar men zou altijd zijn aanbevelingen kunnen herzien. Dat gezegd hebbende, maakt de update het buitengewoon handig voor pc-ontwikkelaars om gewoon een snelle conversie te accepteren – via de toolkit – voor onbekende valuta’s, en deze op hun titels te slaan, die, zoals hierboven vermeld, hoger zijn.

stoom regionale prijzen stoom regionale prijzen

Steam’s bijgewerkte regionale prijzen
Fotocredit: klep

Argentinië ziet bijvoorbeeld een prijsstijging van 485 procent, waardoor een game van ARS 649,99 (ongeveer Rs. 346) wordt verhoogd naar ARS 3.800 (ongeveer Rs. 2.020). De Steam-prijzen in Argentinië dienden als een hotspot voor prijsbewuste gamers, die hun regio en bankgegevens op Argentinië zouden zetten, als een manier om games tegen een scherpe prijs te kopen. Het VK daarentegen ziet slechts een prijsstijging van 8 procent, waardoor een spel van £ 46,49 (ongeveer Rs. 4.387) £ 49,99 (ongeveer Rs. 4.717) kost.

Het is een tijdje geleden dat Valve regionale prijssuggesties heeft bijgewerkt, hoewel het bedrijf in een recente op ontwikkelaars gerichte documentatie verklaarde dat het de suggesties regelmatig zal bijwerken, als middel om te proberen te voorkomen dat klanten simpelweg van regio wisselen om een ​​betere deal te krijgen.

“Al deze factoren hebben ons ertoe aangezet om deze prijssuggesties op een veel regelmatiger ritme te vernieuwen, zodat we gelijke tred houden met de economische veranderingen in de loop van de tijd”, luidt het. Deze nieuwe, bijgewerkte toolkit voor Steam-prijzen zou de eerste van die maatregelen zijn, hoewel het geen eenvoudige methode is. Prijsverhogingen genereren een afkoelperiode van 28 dagen voor kortingen voor alle regio’s, “zelfs als u alleen de prijs in één valuta verhoogt.”

Deze aanbevelingen zullen ook van kracht worden op Valve’s eigen games, zoals de Half-Life en Counter-Strike-series.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.