Spotify Wrapped Lovers Meme All Over Apple Music Replay 2022

0

Het is eindelijk het einde van 2022 en daarmee komt de jaarlijkse verzameling van je luistergewoonten naar muziek. Als je de afgelopen uren onder een steen hebt geleefd of je telefoon op het nachtkastje hebt laten liggen (hoe durf je de stekker uit het stopcontact te halen), Spotify verpakt is nu beschikbaar voor uw kijkplezier.

Zoals de traditie rond deze tijd van het jaar is, gaan sociale media ballistisch met opscheppen over het feit dat ze dit jaar in de top 0,5 procent van Taylor Swift-luisteraars staan, en je Instagramverhalen zijn waarschijnlijk doordrenkt met statistieken die voor niemand interessant zijn behalve voor het origineel poster.

Dan, bij elke 20e of zo swipe, kom je die scuzzy weirdo tegen die hun heeft gedeeld Apple Muziek Herhaling. Genoemde gekken worden momenteel geroosterd op Twitter, zoals ze verdienen.

Voor het geval je het niet wist, of er zelfs om geeft, Apple Music Replay is het antwoord van de iPhone- en Mac-fabrikant Spotify Wrapped, ongetwijfeld in een poging om wat meer marktaandeel af te pakken van zijn vervelende limoengroene concurrent. Natuurlijk doet Team Green op Twitter zijn uiterste best om het ongeldig te maken, met een buitengewoon amusant effect.

Natuurlijk nemen sommige Apple Music-gebruikers deze uiterst persoonlijke aanval niet ter harte, terwijl deze gebruiker terugklapt naar Spotify-supremacisten.

We hebben u gedekt, ongeacht in welk kamp u zit, als u nieuwsgierig bent naar uw Apple Music-statistieken, gaat u als volgt te werk. Als je een normaal persoon bent, vind je hier alle details over hoe je je Spotify Wrapped kunt vinden.

Als je het beu bent om jaar na jaar dezelfde Spotify Wrapped te zien, kunnen we je interesseren voor een gepersonaliseerde festivalposter met al je favoriete artiesten?

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.