Spotify maakt schaamte los als Disney-fans onder ogen zien hoeveel ze dit jaar over Bruno spraken

0

Eindelijk is Spotify Wrapped uit 2022 eindelijk uit en beschikbaar voor muziekfanaten over de hele wereld. Het bovengenoemde evenement wordt elk jaar uitgebracht en toont elke individuele Spotify Wrapped voor de meest toegewijde audiofielen van het platform. En hoewel veel luisteraars ongetwijfeld tevreden zijn met hun resultaten, voelen anderen zich misschien wat meer in verlegenheid gebracht. We kijken naar jullie, Disney-fans.

Terwijl gebruikers op Twitter hun specifieke Wrapped-resultaten publiekelijk blijven delen, twijfelt de meerderheid van de Disney-stans nadrukkelijk aan hun eigen muziekkeuzes, aangezien de enorme hit “We Don’t Talk About Bruno” van Encanto is omhooggeschoten naar de top van hun lijsten. Hoewel, we kunnen ze niet echt de schuld geven – het is een aanstekelijk deuntje!

Natuurlijk is de opname van het muzikale nummer in een overvloed aan Wrapped van mensen niet verwonderlijk, vooral gezien het feit dat het nummer eerder dit jaar officieel Disney’s grootste nummer ooit in de Billboard-hitlijsten werd. Dat gezegd hebbende, is het blijkbaar tijd om over Bruno te praten, want het nummer lijkt zeker een blijvende indruk te hebben achtergelaten op zowel Disney-fans als muziekliefhebbers.

En toch uitten sommige van deze gebruikers pure schaamte in hun tweets. Niettemin, gezien hoe populair het nummer is en hoeveel trefzekere promotie het voor Disney heeft gecreëerd, lijkt het bijna crimineel om je te schamen. Muziek is tenslotte volledig gebaseerd op persoonlijke voorkeur – en Disney is met name een van de grootste paraplu’s op het gebied van entertainment en media.

En hoewel het nog te bezien valt of we later meer van Bruno zullen zien, kunnen Disney-fans daar zeker van zijn Encanto‘s nalatenschap is net zo sterk als altijd.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.