Specificaties Vivo Y35 5G getipt via TENAA-lijst, mogelijk binnenkort gelanceerd

0

Vivo Y35 5G-specificaties zijn naar verluidt online getipt. Een Vivo-smartphone, vermoedelijk de Vivo Y35 5G, is gespot op de certificeringswebsite van de Chinese regelgevende instantie TENAA. Het toestel wordt getipt als de 5G-variant van de Vivo Y35 4G-smartphone die het bedrijf in augustus lanceerde. Het wordt vermeld in varianten met 4 GB, 6 GB, 8 GB en 12 GB RAM op de certificeringswebsite. Andere belangrijke specificaties die door de lijst worden getipt, zijn onder meer een 5-megapixel selfie-camera, een 13-megapixel en 3-megapixel dubbele camera aan de achterzijde en een batterij van 5000 mAh.

Een Vivo-smartphone met modelnummer V2230A is gespot op TENAA (via Gizmochina), samen met de belangrijkste specificaties. De lijst vermeldt de naam van de smartphone niet, maar een tipgever heeft beweerd dat de handset in China zal worden gelanceerd als de Vivo Y35 5G-smartphone.

Vivo Y35 5G-specificaties (geruchten)

Zoals eerder vermeld, bevat de TENAA-lijst enkele belangrijke specificaties van de vermeende Vivo Y35 5G-smartphone. Het aankomende toestel zal een scherm van 6,51 inch (720 x 1.600 pixels) hebben.

De lijst laat zien dat het geruchten Vivo Y35 5G-apparaat zal worden aangedreven door een naamloze 5G-compatibele SoC met een kloksnelheid van 2,2 GHz. De smartphone zal naar verwachting out-of-the-box draaien op Android 12-gebaseerd Origin OS, net als andere Vivo-telefoons in China.

De smartphone heeft mogelijk tot 12 GB RAM en tot 512 GB aan opslag aan boord, volgens de TENAA-lijst.

De Vivo Y35 5G zou een batterij van 5000 mAh bevatten, met ondersteuning voor snel opladen van 18 W.

De TENAA suggereert een dubbele camera aan de achterzijde op de telefoon, geleid door een 13-megapixel primaire sensor gekoppeld aan een 2-megapixel secundaire sensor. Voor selfies zou er aan de voorkant een camera van 5 megapixel kunnen zitten. De lijst verwijst naar de aanwezigheid van een vingerafdrukscanner aan de zijkant op de geruchten Vivo Y35 5G-smartphone.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.