Soha Ali Khan voegt zich bij de cast van ‘Chhorii 2’: ‘Het is een significante afwijking van het werk’

0

Soha Ali Khan voegt zich bij de cast van 'Chhorii 2'
Afbeeldingsbron: IANS Soha Ali Khan voegt zich bij de cast van ‘Chhorii 2’

Actrice Soha Ali Khan voegt zich bij de cast van ‘Chhorii 2’. De film is een vervolg op de Nushrratt Bharuccha-starrer ‘Chhorii’ uit 2021, die het verhaal vertelde van een zwangere vrouw (Sakshi – gespeeld door Nushrratt Bharuccha) achtervolgd door de geest van een vrouw, die werd vermoord door haar schoonfamilie.

Het vervolg zal Sakshi’s verhaal voortzetten waar het was gebleven in de eerste film en zal een aantal hoofdpersonages terugbrengen en nieuwe personages en monsters introduceren, wat belooft nog angstaanjagender te worden dan de eerste editie.

Over het betreden van het ‘Chhorii’-universum zei Soha: “Ik vind het geweldig om me bij de cast aan te sluiten en deel uit te maken van de wereld van ‘Chhorii’. De rol die ik speel in ‘Chhorii 2’ is echt uniek en een belangrijke afwijking van het werk waar ik eerder deel van heb uitgemaakt. Ik heb echt genoten van de eerste editie van ‘Chhorii’ en ben opgewonden om het horrorquotiënt in deze editie te verhogen.’

Vishal Furia, die aan het hoofd stond van het eerste deel van de film, keert opnieuw terug op de regisseursstoel voor het vervolg, terwijl Nushrratt haar rol van Sakshi vanaf het eerste optreden zal hernemen, vakkundig ondersteund door Pallavi Patil en Saurabh Goyal.

Regisseur Vishal Furia zei over het vervolg: “Ik vind het geweldig om het verhaal van ‘Chhorii’ naar een hoger niveau te tillen met het vervolg. Ik heb altijd gedacht dat ‘Chhorii’ een franchise met meerdere films zou zijn en ik ben verheugd dat mijn producers ondersteunen mijn visie. Ik ben opgewonden om Nushrratt terug te brengen in het vervolg en om een ​​nieuwe reis te beginnen met een groot talent als Soha.”

‘Chhorii 2’, gepresenteerd door Gulshan Kumar & T-Series Films, is een productie van Abundantia en Psych in samenwerking met Crypt TV uit Los Angeles. De film wordt geproduceerd door Bhushan Kumar, Krishan Kumar, Jack Davis en Vikram Malhotra.

Lees ook: Ayushamann Khurrana herschept iconische Phool Aur Kaante-scène, een eerbetoon aan ‘OG-actieheld’ Ajay Devgn

Lees ook: Sidharth Malhotra en Disha Patani-acteur Yodha verschijnt op DEZE datum | Deets binnen

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.