PlayStation Plus december 2022 gratis games: Mass Effect Legendary Edition, Biomutant en Divine Knockout

0

De maandelijkse gratis games van PlayStation Plus voor december 2022 zijn aangekondigd. Deze titels zijn vanaf volgende week beschikbaar voor leden van PS Plus Essential-, Extra- en Deluxe/Premium-abonnementen. Op 6 december krijgen PS Plus-abonnees toegang tot de verhalende ruimte-RPG Mass Effect Legendary Edition, de post-apocalyptische shooter Biomutant en een gloednieuwe platformvechter Divine Knockout: Founder’s Edition. Deze titels kunnen tot 2 januari aan je PS-gamebibliotheek worden toegevoegd, waarna je je abonnementen moet behouden om ze te kunnen spelen.

Sony bevestigde de toevoegingen op de PlayStation Blog, eind woensdag, wat overeenkomt met het lek van eerder deze week. Net als de vorige keer zal de uitgever later deze maand nog meer titels – met een klassiekercatalogus – toevoegen aan de hogere PS Plus Extra- en Premium/Delux-lidmaatschappen.

PlayStation Plus: India prijzen onthuld voor PS Plus Deluxe, Extra en Essential

PS Plus december 2022: legendarische Mass Effect-editie

Herbeleef de legende van Commander Sheperd in de veelgeprezen Mass Effect-serie in deze moderne remaster, terwijl je het bevel voert over de Normandië, je bemanning samenstelt en een solide verhaal ervaart met vertakkende paden die je personage bepalen. Met als doel een hele nieuwe generatie gamers tevreden te stellen, compileert Mass Effect Legendary Edition de originele trilogie en meer dan 40 DLC’s, verbeterd met gereviseerde texturen, personagemodellen en shaders – allemaal geoptimaliseerd om te werken met een resolutie van 4K.

Mass Effect Legendary Edition zal beschikbaar zijn om te spelen op PS4, met ondersteuning voor achterwaartse compatibiliteit op PS5.

PS Plus december 2022: biomutant

Kruip in de huid van een zoogdierkrijger in een post-apocalyptische wereld vol mutanten en speel met krijgskunstgevechten en vuurgevechten terwijl je de hel loslaat op inkomende hordes. Een plaag die het land teistert, zorgt ervoor dat de Tree of Life uit zijn wortels bloedt, waardoor jij hem moet redden van onrust. Spelers kunnen hun genetische structuur opnieuw coderen door te experimenteren met een nieuwe set hoektanden, vacht, lichaamstype en andere attributen – die allemaal een directe invloed hebben op je speelstijl. Crafting speelt ook een sleutelrol in de RPG, waar je onderdelen mixt en matcht om doordringende of verpletterende contactwapens, revolvers, geweren, jachtgeweren en meer te maken.

Biomutant zal beschikbaar zijn om te spelen op PS4 en PS5, waarbij de laatste native 4K- en HDR-ondersteuning biedt, naast drie verschillende grafische modi.

PS Plus december 2022: Divine Knockout: Founder’s Edition

Deze third-person platformvechter van Hi-Rez Studios (Smite) lanceert rechtstreeks op PS Plus op de eerder genoemde datum van 6 december. Kies uit 10 machtige mythische goden — Hercules, Thor, Athena en meer — en vecht in drie dimensies in Divine Knockout. Je kunt met vrienden in de 3v3 Arcade-modus springen om verschillende spelmodi te verkennen of het uitvechten in hardcore 1v1 en 2v2s. DKO biedt cross-play en cross-progressie, waarbij deze Founder’s Edition wat bonuscontent voor de game ontgrendelt, plus een op DKO geïnspireerde skin in Smite.

Divine Knockout: Founder’s Edition zal beschikbaar zijn om te spelen op PS4 en PS5.

Sony herhaalde ook dat alle PlayStation Plus-abonnees nog een paar dagen de tijd hebben – tot 5 december – om het in Japan ingestelde Soulslike-vervolg Nioh 2, de volledige Lego Harry Potter-collectie en het atmosferische physics-spel Heavenly Bodies aan hun bibliotheek toe te voegen. Dit waren de drie gratis games die Sony voor november aankondigde.

PlayStation Plus-abonnement in India begint bij Rs. 499 per maand voor Essential, Rs. 749 per maand voor het Extra-abonnement en Rs. 849 per maand voor de topklasse Deluxe. De maandelijkse gratis spellen zijn bij alle drie de niveaus inbegrepen.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.