Pathaan: Shah Rukh Khan begint af te tellen met nieuwe poster met Deepika Padukone, John Abraham

0

Pathaan
Afbeeldingsbron: TWITTER/SHAH RUKH KHAN Pathaans nieuwe poster

Pathaan: Shah Rukh Khan is helemaal klaar om een ​​blockbuster-comeback te maken op de witte schermen met het magnum opus van Siddharth Anand. De spionagethriller zit boordevol snelle actiescènes en bloedvergieten en wordt aangeprezen als een van de grootste projecten van Shah Rukh Khan, waarin ook Deepika Padukone en John Abraham de hoofdrollen spelen. Nu het jaar 2022 bijna ten einde loopt, uitte de Bollywood Badshah zijn opwinding over ‘Pathaan’ door af te tellen naar de releasedatum van de film. SRK deelde nieuwe posters van de film in het Hindi, Tamil, Telugu en Engels, waarop het leidende trio te zien is in een intense avatar met geweren in hun handen.

Shah Rukh Khan deelde de posters en schreef: “Peti baandh li hai..? Toh chalein!!! #55DaysToPathaan. Vier #Pathaan met #YRF50 alleen op een groot scherm bij jou in de buurt op 25 januari 2023. Uitbrengen in Hindi, Tamil en Telugu.”

De film zorgde voor veel ophef sinds de teaser begin vorige maand op de verjaardag van King Khan viel. De trailer van Pathaan komt pas in januari uit. Over de film en zijn liedjes gesproken, zei Siddharth Anand: “Pathaan heeft twee spectaculaire nummers. En gelukkig zijn beide zo ongelooflijk dat het potentiële hitparades van het jaar zijn. Daarom hebben we besloten om mensen ruim de tijd te geven om van de nummers te genieten voordat de filmreleases.”

SRK en Deepika siste onlangs in Spanje als gelekte foto’s van de sets. Het glamoureuze duo nam een ​​nummer op in Mallorca terwijl SRK werd gepest terwijl ze pronkte met een acht-pack en Deepika haar perfecte bikinilichaam. Vervolgens gingen ze naar Cadiz en Jerez in Spanje, waar ze het schema afrondden.

Over de keuze voor Deepika en Shah Rukh Khan gesproken, voegde Siddharth eraan toe: “De jodi op het scherm van Deepika en Shah Rukh Khan is waarschijnlijk een van de grootste combinaties die de Indiase cinema ooit heeft gezien, gezien hun ongelooflijke successen in het verleden. En in Pathaan hebben we hebben SRK en DP gepresenteerd op een manier die ongekend is. Ze hebben een elektrische chemie met elkaar en ze zien er samen zo goed uit. Het is zeldzaam om een ​​paar te vinden zoals dat van hen en hun jodi is een enorme USP voor Pathaan.’

Over Pathaan

Volgens rapporten draait de aankomende film om een ​​RAW-agent met de codenaam Pathaan, die het opneemt tegen een onheilspellende schurk die vastbesloten is om het veiligheidsapparaat van India uit elkaar te halen. Voor de acteur heeft SRK een enorme transformatie ondergaan om de rol van de titulaire rol weer te geven.

Pathaan is helemaal klaar om op 25 januari 2023 in de bioscopen te verschijnen in het Hindi, Tamil en Telugu. De film, die ook een cameo van Salman Khan bevat, wordt ondersteund door Yash Raj Films.

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.