LEGO Brawls – Officiële Jingle Brawls-trailer

0

De gratis Jingle Brawls-update van LEGO Brawls is een tijdelijk vakantie-evenement, inclusief 22 feestelijke LEGO-minifiguren, een Winter Wonderland-level met een nieuwe spelmodus voor het grijpen van speelgoed en andere content met een vakantiethema die beschikbaar is van 1 december tot en met 31 december 2022. Bekijk de trailer om te zien wat je kunt verwachten met de Jingle Brawls-update als een minifiguur van een kerstman, een minifiguur van een elf en meer ten strijde trekken.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.