Kejriwal gerangschikt nr. 1 op digitale ranglijst minister-presidenten: Studie; Wie zijn de tien beste CM’s in India

0

Kejriwal staat bovenaan de lijst met CM's
Afbeeldingsbron: PTI/BESTAND Kejriwal staat bovenaan de lijst met CM’s

CheckBrand – een AI-tool, biedt alle input die nodig is om de online betrokkenheid, zichtbaarheid en bereik van prominente figuren en ministeries te vergroten – publiceert regelmatig een lijst van topministers door in juli meer dan 50 miljoen gegevens in het digitale domein vast te leggen, Augustus en September. Arvind Kejriwal voert de lijst aan met een digitale merkwaarde van 72,6 crores, gevolgd door Yogi Adityanath op de tweede digitale ranglijst met een digitale merkwaarde van 50,1 crores. Mamta Banerjee behaalt de vierde positie nadat ze frontaal had gesproken over PM Narendra Modi wiens digitale merkwaarde 413 crores is.

Tijdens het analyseren van de gegevens heeft CheckBrand grondig gewerkt aan alle digitale media-aanwezigheid van CM en daarom “Arvind Kejriwal” bovenaan de lijst van CM’s geplaatst. Hij heeft een aanzienlijke invloed gehad op de online wereld nadat hij driemaal op de stoel van CM of Delhi had gezeten Met 26,1 miljoen volgers op Twitter, 1,5 miljoen volgers op Instagram en 9,1 miljoen volgers op Facebook heeft Kejriwal een aanzienlijke online aanwezigheid.

Volgens sentimentanalyse heeft Delhi’s CM 87,1% positieve en 7,1% negatieve recensies ontvangen. In de online gemeenschap geniet Kejriwal een goede populariteitsscore. Zijn Twitter-account is volgens CheckBrand constant actief en interessant.

Met hoge positieve gevoelens op internet, laten zijn recente tweetanalyses zien dat mensen hem prijzen omdat hij een sterke leider is bij de verkiezingen in Gujarat en voor zijn inspanningen om BJP daar te ontwortelen. De tweet werd 105,6.000 keer bekeken, waardoor zijn aanwezigheid op sociale media sterker werd.

In dit decennium weergalmen de straten van Delhi met uitdrukkingen als “Paanch Saal Kejriwal”, “Lage Raho Kejriwal” & “Ache beete 5 saal, lage raho Kejriwal” CM Kejriwal heeft de uitdagende taak op zich genomen om de corruptie in India terug te dringen door gebruik te maken van de meer populaire strategie om de steun van de bevolking te verwerven. Hij gelooft in de filosofie van “verandering begint met kleine dingen”.

Via een Instagram-bericht dat een geweldige digitale betrokkenheid kreeg, wees hij op de “regerende partij” op sociale media, wat hielp om zijn online reputatie te verbeteren en hem op de eerste plaats in de CheckBrand CM-catalogus te krijgen.

CheckBrand deed meer onderzoek naar de online aanwezigheid van Kejriwal. Hij heeft meer dan 195.825.066 YouTube-weergaven en 343.000 abonnees, wat een van de dingen is die bijdragen aan zijn huidige positie bij CheckBrand. Op YouTube plaatste Kejriwal een video waarin hij zijn doelen voor de natie besprak. Zijn YouTube-populariteit werd vergroot door de bijna 38.000 weergaven die het opleverde.

Kejriwal’s roadshows tijdens de meest recente campagne voor de Gujarat-verkiezingen hielpen hem een ​​uniek plekje in de harten van mensen te veroveren, wat uiteindelijk de impact van zijn online aanwezigheid verhoogde. Het populistische beleid van de door Arvind Kejriwal geleide regering, waaronder de energie- en watersubsidies, de Mohalla-klinieken en de verbetering van het onderwijssysteem van Delhi, hebben hem tot een van de populairste CEO’s van de stad gemaakt. Bij de MCD-verkiezingen in Delhi profiteert AAP van zijn veelbelovende reputatie.

CheckBrand dook diep in de gegevens en bestudeerde de belangrijkste statistieken met behulp van ons algoritme en kwam tot de conclusie dat “Yogi Adityanath” de tweede digitale positie behaalt in de CM-catalogus van CheckBrand. Zijn impact op online aanwezigheid is zeer lovenswaardig, of het nu gaat om het zetten van nieuwe trends of het verbinden met het publiek. Het soort gehechtheid, geloof, respect en loyaliteit dat hij van de mensen ontvangt, is enorm en grenzeloos, aangezien deze emoties worden weerspiegeld in zijn digitale aanwezigheid, aangezien hij meer dan 22,5 miljoen volgers op Twitter heeft. Met gemiddeld 1000 views op zijn video’s op zijn YouTube-kanaal weet hij een enorme indruk te maken op de online aanwezigheid.

Zoals geanalyseerd door CheckBrand, heeft hij 85,1% positieve gevoelens gekregen over zijn online aanwezigheid. Hij is 493,2K genoemd op internet. Deze gegevens hebben ervoor gezorgd dat hij in de Top 5 CM’s in digitale media is beland, waardoor zijn merkwaarde verder is gestegen tot 50,1 crores. Yogi Adityanath – ‘nieuwsgierige man’ die Firebrand-leider werd, schreef geschiedenis met zijn 2e termijn als UP CM, hij weet hoe hij een band moet opbouwen met mensen bij digitale media.

Hij is extreem actief op sociale media en tweets in verschillende talen.

Shivraj Singh Chouhan heeft een merkwaarde van 29,9 Crore en staat digitaal op de derde plaats van de CM’s volgens de populariteitsindex van CheckBrand. Hij is populair geworden als leider op sociale media vanwege zijn sterke communicatieve vaardigheden en scherpe begrip van sociaaleconomische en politieke zorgen. Zijn CheckBrand-analyse toont 12.000 digitale betrokkenheid met een algehele positieve sentimentscore van 55,9%. In de afgelopen dagen is hij 9851 keer gefouilleerd en 146.300 keer naar hem verwezen op sociale media.

De eerste vrouwelijke eerste minister van West-Bengalen ontvangt een merkwaarde van 23,79 crores. Als monitoringtool onderzocht CheckBrand alle sociale mediasites en evalueerde haar online aanwezigheid. Ze haalt regelmatig de krantenkoppen en verschijnt in tweets vanwege haar opmerkingen en meningsverschillen met premier Narendra Modi. CheckBrand berekende dat Mamata Banerjee een 220,4K digitale betrokkenheid had bij het publiek. Sentimentanalyse toont 30,8% positieve en 69,2% negatieve beoordelingsratio.

Volgens de studie heeft Mamata Banerjee een digitale ranglijst van 4 in de lijst van top Chief Ministers. CheckBrand analyseerde de digitale aanwezigheid van Bihar’s CM – Nitish Kumar en ontdekte dat hij een merkwaarde heeft van 18,38 crores met een digitale rangschikking 5 in CheckBrand’s lijst van Chief Ministers. CheckBrand erkende verder dat Nitish Kumar maar liefst 239,1K digitale betrokkenheid heeft, ondersteund door 22.
4% positief en 26,3% negatief publieksentiment.

Top 10 eerste ministers

  1. Arvind Kejriwal
  2. Yogi Adityanath
  3. Shivraj Singh Chouhan
  4. Mamta Banerjee
  5. Nitish Kumar
  6. Ashok Gehlot
  7. Pushkar Singh Dhami
  8. MK Stalin
  9. Bhagwant Mann
  10. Naveen Patnaik

(Disclaimer: het bovenstaande persbericht komt naar u onder een overeenkomst met PNN en PTI neemt hiervoor geen redactionele verantwoordelijkheid.)

Lees ook: Gujarat Assembly-verkiezingen: politici ronden werving af, nu zijn de kiezers aan de beurt als 1e fase stemmen morgen

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.