iQoo Neo 7 SE Leaked Renders Tip Drie kleuropties, drievoudige achteruitrijcamera-instelling

0

iQoo Neo 7 SE nadert de lancering in China. Voorafgaand aan het officiële debuut zijn de weergaven van de handset online opgedoken, wat kleuropties en ontwerp van de telefoon suggereert. iQoo zou de nieuwe smartphone uit de Neo-serie in drie verschillende kleuropties brengen, namelijk elektrisch blauw, melkwegstelsel en interstellair zwart. De vermeende weergaven tonen een perforatie-uitsparing aan de voorkant en een opstelling met drie camera’s aan de achterkant aan de achterkant. Er is bevestigd dat de iQoo Neo 7 SE wordt geleverd met een batterij van 5000 mAh die ondersteuning biedt voor snel opladen van 120 W.

De bekende tipgever Ishan Agarwal heeft in samenwerking met Pricebaba vermeende renders van de iQoo Neo 7 SE gelekt. Zoals eerder vermeld, tonen de weergaven de handsets in elektrische blauwe, melkwegstelsel- en interstellaire zwarte tinten.

De iQoo Neo 7 SE wordt gezien als een ontwerp met een perforator. De weergaven tonen verder een drievoudige achteruitrijcamera-eenheid in de linkerbovenhoek van de handset. Op de cameramodule staat het opschrift “Neo OIS AI camera”. Bovendien zijn de aan / uit-knop en volumeknoppen te zien op de linkerrug van de handset.

De lancering van iQoo Neo 7 SE zou plaatsvinden in China op 2 december om 14.30 uur lokale tijd (12.00 uur IST) naast iQoo 11, maar het evenement werd uitgesteld. Een nieuwe datum is op dit moment niet bekend, maar voorafgaand aan de lancering blijft het Vivo-submerk de belangrijkste specificaties van de handset plagen via Weibo. Er is bevestigd dat het wordt geleverd met een batterijcapaciteit van 5000 mAh en ondersteuning biedt voor snel opladen van 120 W.

Een recente TENAA-lijst suggereerde een 6,78-inch AMOLED-scherm met een full-HD+ (1.080×2.400 pixels) resolutie op de iQoo Neo 7 SE. Er wordt gezegd dat het toestel wordt aangedreven door een octa-core MediaTek Dimensity 8200 SoC. De drievoudige camera aan de achterzijde van de smartphone kan een primaire sensor van 64 megapixels en dubbele secundaire sensoren van 2 megapixels bevatten. De iQoo Neo 7 SE zou ook een 16-megapixel camera aan de voorkant hebben.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.