Infinix Hot 20 5G, Hot 20 Play met MediaTek SoC’s, dubbele achteruitrijcamera’s gelanceerd in India: prijs, specificaties

0

Infinix Hot 20 5G en Hot 20 Play zijn gelanceerd in India. Nieuwe budgetvriendelijke smartphones van het merk dat eigendom is van de Chinese Transsion Holdings, worden aangedreven door MediaTek’s SoC’s en beschikken over indrukwekkende specificaties zoals een grote batterij, dubbele camera aan de achterzijde en uitbreidbaar RAM en ingebouwde opslag. De Infinix Hot 20 5G heeft een dubbele camera aan de achterzijde van 50 megapixels, terwijl de Hot 20 Play een dubbele camera aan de achterzijde van 13 megapixels heeft. De eerste heeft een inkeping in waterdruppelstijl, terwijl de laatste een uitsparing aan de voorkant heeft om de selfiecamera te huisvesten. De Infinix HOT 20 5G is al in sommige regio’s gelanceerd voordat hij zijn weg naar de Indiase markt vond.

Infinix Hot 20 5G, Hot 20 Play-prijs in India, beschikbaarheid

De Infinix Hot 20 5G kost Rs. 11.999 voor de enkele 4GB RAM + 64GB opslagvariant. Het wordt geleverd in de kleuren Space Blue, Blaster Green en Racing Black. Aan de andere kant is de Infinix Hot 20 Play geprijsd op Rs. 8.999 voor de enige variant van 4 GB + 64 GB. Het wordt aangeboden in de kleurvarianten Luna Blue, Aurora Green en Racing Black.

Beide Infinix-smartphones zullen via Flipkart in het land te koop zijn. De Infinix Hot 20 5G is vanaf 9 december verkrijgbaar, terwijl de Infinix Hot 20 Play vanaf 6 december in de verkoop gaat.

Infinix Hot 20 5G-specificaties

Dual SIM Infinix Hot 20 5G draait op draait op Android 12-gebaseerde XOS 10.6 en beschikt over een 6,6-inch full-HD+ scherm met een aanraakbemonsteringsfrequentie van 180 Hz en een vernieuwingsfrequentie tot 120 Hz. Het display heeft een inkeping in waterdruppelstijl die plaats biedt aan de selfie-shooter. Onder de motorkap wordt de handset aangedreven door een 6nm MediaTek Dimensity 810 SoC, gekoppeld aan 4GB LPDDR4x RAM. Met de Memfusion RAM-functie van Infinix kan het beschikbare geheugen worden uitgebreid tot 7 GB met behulp van de extra ongebruikte opslagruimte. Voor thermisch beheer tijdens het gamen heeft de smartphone een Bionic Breathing-koeltechnologie, waarvan wordt beweerd dat deze de hitte van de chipset binnen twee minuten tot 5 graden verlaagt.

De Infinix Hot 20 5G heeft een AI-ondersteunde dubbele camera aan de achterzijde met dubbele LED-flitser. De camera-eenheid wordt geleid door een primaire sensor van 50 megapixels. Aan de voorzijde bevindt zich een 8 megapixel selfiecamera met een enkele LED-flitser. Het heeft 64 GB aan opslag aan boord die uitbreidbaar is via een microSD-kaart (tot 1 TB).

Connectiviteitsopties op de smartphone zijn OTG, USB Type-C-poort, Bluetooth v5 en Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac. Het wordt geleverd met een omgevingslichtsensor, e-kompas, G-sensor, gyroscoop en naderingssensor. Verder is er een aan de zijkant gemonteerde vingerafdruksensor voor authenticatie.

Infinix heeft een batterij van 5000 mAh verpakt in de Infinix Hot 20 5G. Het ondersteunt ook snel opladen van 18 W. Er wordt beweerd dat de batterij tot 125 uur afspeeltijd voor muziek en 11 uur gamen levert met een enkele lading. Het meet 76.45×166.25×8.9mm en weegt 204 gram.

Infinix Hot 20 Play-specificaties

De dual SIM Infinix Hot 20 Play draait ook op Android 12-gebaseerde XOS 10.6 en heeft een 6,82-inch HD+ (720 x 1.640 pixels) IPS LCD-scherm met 90Hz refresh rate en 120Hz touch sampling rate. Het display biedt een piekhelderheid van 500 nits. Het wordt aangedreven door een octa-core 12nm MediaTek Helio G37 SoC met een DarLink 2.0-motor en tot 4GB RAM. Het is uitgerust met Erdal Engine 3.0. Het beschikbare RAM-geheugen kan ook virtueel worden uitgebreid tot 7 GB.

De Infinix Hot 20 Play heeft dubbele camera’s aan de achterzijde onder leiding van een 13-megapixel primaire sensor en quad-LED-flitser. Voor selfies is er een 8-megapixel selfie-sensor aangebracht in de perforatie-uitsparing op het display. Het biedt 64 GB ingebouwde opslag die uitbreidbaar is tot 256 GB.

Connectiviteitsopties op de Infinix Hot 20 Play omvatten OTG, USB Type-C-poort, Bluetooth v5 en Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac. Het krijgt ook een aan de achterkant gemonteerde vingerafdruksensor. Andere sensoren aan boord zijn een omgevingslichtsensor, e-kompas, G-sensor, gyroscoop en nabijheidssensor.

De Infinix Hot 20 Play heeft een batterij van 6000 mAh. Het wordt geleverd met een DTS-luidspreker die naar verluidt een 3D-geluidservaring biedt.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.